Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Oprava karoserii


Eddinni

Recommended Posts

možná bych věděl o autě té samé barvy ale starší model 1.4benzin jen se zadřeným motorem za 8tis, Jinak opravovat to nemá cenu, dostaneš se na neskutečný peníze. Bud na díly nebo sehnat něco na přestrojení a vyjde to levnějc než se s tím opravovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, řeknu vam, že pokud maš čas, a hlavně obrovsky zájem, opravit se da všechno, jen to chtit)Je to přece moje prvni auto(řidičak až v zimě budu mit://) tak do ty doby je času vagon...:)

ano, rovnat :)

Opravit se dá jistě skoro všechno, jen je potřeba si uvědomit:

- že to bude dražší než jiné varianty řešení.

- že to nikdy nebude ono - až uslyšíš meluzínu při první jízdě tak si vzpomeneš

- že jakmile do toho auta takhle hodně hrábneš tak bude brzy reznout a pod. Devizou pežo je pozink, co myslíš, že z nej zbude?

- i vlastní práce má nemalou hodnotu. Když tohle hodíš po psovi a ty hodiny věnuješ něčemu za co jiný zaplatí ( třeba opravě auta po bourače ) tak vyděláš peníze. Tady je vyhodíš protože cena toho co vznikne nikdy náklady nepokryje.

:papa

PS: samozřejmě záleží co od toho čekáš, má-li to vypadat jako auto k světu tak to platí. Pokud to má jen jezdit dopředu, dozadu a při kroucení kolečkem do stran tak chápu ;)

[upravil dne 13/4/12 18:12 od koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to přece moje prvni auto(řidičak až v zimě budu mit://) tak do ty doby je času vagon.

Když jsem rozstřelil před lety rodičům jejich 309 (někdo ty statistiky nehodovosti lidí s čerstými papíry plnit musí) a ten vrak stál v garáži, tak jsem si ve své mladické nadšenosti představoval, jak se přivaří támhleto, narovná támhleto a auto se do půl roka dá do cajku vlastními silami. Pak táta zavelel: Na zimu bude garáž volná! a já jsem se pokorně dal do rozebírání.

Když potom člověk obere tapecy a vidí, kde všude jsou sváry popraskané po obyčejné čelní srážce ve 40 km/h, nebo narušené - to co na první pohled není vidět, tak je rád, že s tím už nebude jezdit.

Auto má samonosnou kastli - pokud je prohnutá střecha, je prohnuté celé auto, nikdy už nebude rovné, nebude mít dobrou geometrii, nikdy nebude těsné.

Je nutno si uvědomit, že 306 je staré tuctové auto za 30 tisíc, je jich všude mraky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

tohle člověk nepochopí... na internetu je 1000 stejnejch pekáčů za 10tis, které jsou plně pojízdné a v unosnem stavu... a ty se dáš na opravu auta, který je na odpis :D v životě bych nic takovýho neopravoval... mám doma kastli 3dv. tak jestli chceš alepon to, ale dělat klempířinu na tomhle je teda nesmysl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nerobit s tym,zbytocnost, co mam doma xantiu, trebalo len vyrovnat predok,vymenit kapotu,celo,naraznik,masku... bolo aj tak dost roboty, vyzera to uz pekne a laik nezisti ze bolo po buracke, ale cely vikend som to robil....nestoji to zato, radsej to rozober za den, kup auto so zadretym motorom, vymenis motor a mas aj diely, si natom lepsie a tak ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...