Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ostrá vačka ??


jakubzeman

Recommended Posts

Vačku do 1.1 určitě neostři...je to pičovina..to se ti mnohem vic vyplati koupit 1.4 nebo 1.6...Já jsem koupil sání a teď to líp táhne od spodu. Jestli si chceš fakt uletět, tak si sežeň leda tak svody na 8V, jestli teda na 1.1 budou sedět..ale jinak do toho fakt nic neinvestuj...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vím že se ted na trhu oopet objevilo náporový sání uzavřený dělá to www.h-p-p.cz je to přesně na 106ku a určitě někde najdeš i svody. Myslím že 1,1 1,4 a 1,6 jsou podobné maximálně nebudou lícovat otvory na svodech budou větší průměry než na výstupu z hlavy. ale nechci plácat blbosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Machy: Asi myslíš tohle http://www.highperformanceparts.cz/sportovni-kit-sani-peugeot-106-1416-816v-gtixsi-9603.20907 ale to nemám. Koupil jsem jen trubku s hruškou green. Je to nejspíš to, co si mi nabízel, ale sehnal jsem to komplet i s trubkou a s těma silikonovyma průchodkama. Jinak jak je to odstínění té hrušky, tak na to chci udělat z laminátu něco ve smyslu toho náporovyho sání viz odkaz. Prostě vylaminovat takovej trychtýř :)

MyP106: taky si myslím, že možná budou ty svody mit větší průměr než na výstupu..ale těžko řict..naživo jsem to neviděl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle mě jeto vše stejný protože tak zas takový rozdíly nebudou tam spíš bude záležet jaký to má spalování a euro kůli catu lambdam jestli je to jednobod nebo 4 bod a tak a myslim ze i to sani z 1,6ky 8V je stejný s 1,4 a 1,1 u těch dvou si sem jistý ale ještě si ověřím tu 1,6ku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No lemy jsou z rallye ale jelikož kastle je jíná, konkretne zadní podběhy jsou jiný takze jsem zadni lemy musel rozrezavat a prodloužit. Jsou nastvany, navařenej plast. Přední nárazník z verze xsi ten byl taky rozlomenej tak jsem ho musel zavařit a podlaminovat ale povedlo se to a vše drží :) ještě mě čeká stříška z xsi a mam doma i zadní nárazník z xsi, to planuju tohle léto no :) Hlavně jse to fakt neskutecne spatne shání, trvalo mi to 2 roky nez jsem sehnal vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...