Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

p 206 SW - repas zadnej napravy


Krupo

Recommended Posts

Dobry vecer pezotaci.

Po dlhom odkladani som sa pustil do repasu zadnej napravy na swcku. Vedel som do coho idem, loziska som tam uz menil, no ze s vymenou capov to bude az take maso sa mi ani len nesnivalo. Vsetko som si dopredu pripravil. Kupil loziska, capy (pre istotu 3ks), vyrobil stahovak na capy...

Tak som zacal. Na zdvihaku som zhodil vyfuk, tlmice, povolil napravu. Auto som potol supol na kozy, nech nezavadza. Zhodil som kolesa, siel som zhodit i bubny. Prvy siel krasne. Druhy uz nie. Pri prvom pokuse mi stahovak strelil do pistaly, tak ze tam mam bulvu uz tyzden. Na druhy pokus som zlomil bubon a stale nieje dole. No nic, nenechal som sa odradit, odpojil som lanovod, vypustil kvapalinu a dal som napravu dole aj s bubnom, ze spravi sa potom :P. Hrdzave skrutky a nekonecny boj s torzkami nebudem ani spominat. Nakoniec sa mi vsetko podrilo vymontovat a tym padom nasledovala demontaz capov. Spominany stahovak som trosku zle nadymenzoval a kapku sa prehol. Den zvarania v prdely. No nic, spravil som ho znovu, tentoraz hutnejsi a vydrzal to. Takze uspech. Capy po dlhom dlhom, dlhoooom nadavani, opalenych prstov z nahrievania, vysli von. S nadsenim som sa rozhodol, ze hned skusim nabit jeden cap, kedze lis co mam k dispozicii je nizky a naprava pod neho nevlezie. Samozrejme cap sa pod puckou poskodil, takze znova siel von.

Cize. Mam dva capy, potrebujem ich tam zalisovat a otazka na Vas priatelia: AKO ? :nevim

[upravil dne 2/4/12 21:32 od Krupo]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam 182 tis. Najlepsie je to vidiet na geometrii, iked kazdy francuz ide do minusu. Do A som mal kolesa minimalne (skor paranoja), no sralo ma klepanie od napravy. Kov na kov. Skusil som dat dole rezervu aj s tym drziakom, ci to nerobi nahodou to, ale islo to z napravy. Ked som to rozobral, tak jedna strana bola ako nova a druha vydreta. Na priemer capu dole tak 2 mm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...