Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tož teď jsem to vyzkoušel, a obrázek jde ve zprávách otevřít, ale nic víc s ním nejde. Takže buď odeslat přez blutů přez nějakého správce a nebo přez kabel přímo v PC. Já jsem MMS ještě nepotřeboval uložit, ale mám tam program Photo Fffects, MMSku v něm otevřu, pak uložím, najdu ji v galerii a můžu s ní pracovat.

Odesláno

Musiš si v menu ty MMS zvolit položku objekty, tam bude ten obrázek jako soubor, ulož ho do galerie telefonu, nebo někam do složky. Pak už to do PC dostaneš třeba i po WIFI nějakým prográmkem, např: AirDroid, WIFI file explorer nebo Kies air.

Odesláno

Tož jde to. Otevřu konverzaci, najedu na MMS, ale nezobrazuji obrázek, podržím na něj prst, objeví se možnosti, dám ULOŽIT a mám ho v galerii, a tam už s ním můžu pracovat.

Odesláno
mne toto pise len ked som na fb cez telefon. na nete mi ide stiahnut akykolvek obrazok a z mms tiez. mam wildfire s.

ked otvori MMS ukaze sa fotka ale nedava inu moznost ako som uz hore pisal-len ulozit ako tapetu alebo pouzit ako obrazok volajuceho. Je to divne.:myslim

Odesláno

Já už jsem Ti to popsal. Najedeš do zpráv, vybereš toho, kdo Ti tu MMS poslal, ale nesmíš na obrázek kliknout. Podržíš na něm prst a ono Ti to hodí možnosti. Vybereš uložit. Pak vypadneš ze zprav, najedeš do galerie a tam bude uložen ten obrázek, s ním už se tam dá pracovat. Mě to takhle funguje.

Odesláno

Roman Bazi, máš Androida?? Sony Ericson- X peria mini má Android system. Pokud v Androidu podržíš prst na obrázku při nahledu zprávy tak ti vyjede menu, vybereš připojené položky, pak vybereš ten obrázek a dáš uložit, uloží se do složky Download přímo v rootu paměti telefonu. Nebo tu MMS spustíš a pod tlačitkem možnosti vybereš připojené položky, dál je postup stejný

Odesláno
Já už jsem Ti to popsal. Najedeš do zpráv, vybereš toho, kdo Ti tu MMS poslal, ale nesmíš na obrázek kliknout. Podržíš na něm prst a ono Ti to hodí možnosti. Vybereš uložit. Pak vypadneš ze zprav, najedeš do galerie a tam bude uložen ten obrázek, s ním už se tam dá pracovat. Mě to takhle funguje.

To som skusal ale nec sa nedeje ked tam podrzim prst.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...