Existujuci Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Vie niekto ako dostat z MMS-ky fotku do PC? Mam moznosti len: pouzit ako fotku volajuceho alebo pouzit ako tapetu. Ina moznost nieje.???? Citovat
macik.83 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Nejak nechapu, dostanes to do PC jen kabelem, ne? Nebo si to posli na email a pak z emailu v pocitaci uloz do PC. Nebo jak myslis tu otazku? Citovat
marko306 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Otvor MMS, klikni na obrázok a potom si až daj voľby obrázka. [upravil dne 2/4/12 06:07 od marko306] Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Tož teď jsem to vyzkoušel, a obrázek jde ve zprávách otevřít, ale nic víc s ním nejde. Takže buď odeslat přez blutů přez nějakého správce a nebo přez kabel přímo v PC. Já jsem MMS ještě nepotřeboval uložit, ale mám tam program Photo Fffects, MMSku v něm otevřu, pak uložím, najdu ji v galerii a můžu s ní pracovat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Musiš si v menu ty MMS zvolit položku objekty, tam bude ten obrázek jako soubor, ulož ho do galerie telefonu, nebo někam do složky. Pak už to do PC dostaneš třeba i po WIFI nějakým prográmkem, např: AirDroid, WIFI file explorer nebo Kies air. Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Tož jde to. Otevřu konverzaci, najedu na MMS, ale nezobrazuji obrázek, podržím na něj prst, objeví se možnosti, dám ULOŽIT a mám ho v galerii, a tam už s ním můžu pracovat. Citovat
Existujuci Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 Dakujem vsetkym za rady,idem skusit.. Caute Citovat
Existujuci Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Musim povedat ze to nefunguje ako to pisete,kaslem na to je to kamoskin mobil tak nech sa stara. Citovat
macik.83 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 A s cim mas vlastne problem? Nejdou ti ulozit fotky do alba? Nebo ti nejdou stahnout fotky z alba do PC? Citovat
Existujuci Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Nejdu ulozit fotky do albumu,nieje tam ani taka moznost.Ponuka sa len moznost pouzit fotku ako tapetu alebo pouzit fotku ako ID volajuceho. Citovat
pipistrel Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 mne toto pise len ked som na fb cez telefon. na nete mi ide stiahnut akykolvek obrazok a z mms tiez. mam wildfire s. Citovat
Existujuci Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 mne toto pise len ked som na fb cez telefon. na nete mi ide stiahnut akykolvek obrazok a z mms tiez. mam wildfire s. ked otvori MMS ukaze sa fotka ale nedava inu moznost ako som uz hore pisal-len ulozit ako tapetu alebo pouzit ako obrazok volajuceho. Je to divne. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Já už jsem Ti to popsal. Najedeš do zpráv, vybereš toho, kdo Ti tu MMS poslal, ale nesmíš na obrázek kliknout. Podržíš na něm prst a ono Ti to hodí možnosti. Vybereš uložit. Pak vypadneš ze zprav, najedeš do galerie a tam bude uložen ten obrázek, s ním už se tam dá pracovat. Mě to takhle funguje. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Roman Bazi, máš Androida?? Sony Ericson- X peria mini má Android system. Pokud v Androidu podržíš prst na obrázku při nahledu zprávy tak ti vyjede menu, vybereš připojené položky, pak vybereš ten obrázek a dáš uložit, uloží se do složky Download přímo v rootu paměti telefonu. Nebo tu MMS spustíš a pod tlačitkem možnosti vybereš připojené položky, dál je postup stejný Citovat
Existujuci Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 Já už jsem Ti to popsal. Najedeš do zpráv, vybereš toho, kdo Ti tu MMS poslal, ale nesmíš na obrázek kliknout. Podržíš na něm prst a ono Ti to hodí možnosti. Vybereš uložit. Pak vypadneš ze zprav, najedeš do galerie a tam bude uložen ten obrázek, s ním už se tam dá pracovat. Mě to takhle funguje. To som skusal ale nec sa nedeje ked tam podrzim prst. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.