skuci Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 nedělní den už se blíží ke konci... tak se pochlupte, jak jste koho nachytali...? Citovat
vendelinek Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 já jsem nachytal sám sebe,jak hnípu na kavalci:D Citovat
Edison Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Ty taky? Já jsem v PN. Vycházky mám do 4. Chtěl jsem si zajít něco koupit k bedně.. Tak jsem u tý bedny totálně vytuhl. :-( Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Tak já byl dnes napálen krutě... Včera slivovice a pivo padlo solidně někdy kolem pulnoci jsem vytuhnul oblečenej v posteli :-D šel jsem se jen natahnout. Kolem druhe hodiny noční mě žena vzbudila s tím že jelikož ji je už několik dní špatně si udělala těhotenský test a byl pozitivní :-D Fajn normalně bych se radoval protože jednoho 9měs. prcka máme, ale protože řešíme existenční otázku bydlení (Výkup OKD v Karviné) nevím co bude a jak bude tak se to samozřejmě nijak neplánovalo. Samozřejmě jsem ji to sežral i s navíjákem a po hodině nemožnosti usnout mi řekla aprííl ten test je starej ještě po kačce... Tak jsme ráno pokračovali s rozesíláním mms s poz. testem po rodičích a prarodičích.... Co vám budu povídat táta s dědou to hned zapíjeli :-D Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Ja jsem treba vzdycky bejvalce volal, ze je konec, ze mam jinou.. a pokazdy (trikrat za sebou) mi to sezrala a obrecela to... pak se se mnou nebavila ale letos uz ji to asi volat nebudu, kdyz spolu nejsme, leda ze bych ji volal aby se ke me vratila Citovat
straki007 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Tak se pochlupim taky:D:D Rano jsem vstal v 8 s tim ze letim na urady zarizovat veci. Prvni urad zamceno. Druhy urad zamceno. Rikam si-----sakra dnes je svatek???Tak jdu volat domu mlade jestli je dnes svatek a ono prd. Dnes je nedele:D:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Jo baba...a hned ráno ...že mám něco venku z autem.....koza:grr Citovat
Medvěd Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Mně se letos nepovedlo nic, ale kdysi dávno zde na fóru, to bylo jiný kafe......... modří vědí Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Tak dneska som mal najhorší prvý apríl, na infarkt Včera sme išli \"piť\" kamarátovi do iného mesta, aj som unho spal. Auto som nechal v centre \"mesta\" pred Barom, a ked sme skončili, tak sme išli domov taxikom. Na druhy den, ked som sa unho zobudil, tak už bol hore. Najedol som sa, a išiel ma hodiť na svojom aute do mesta, aby som si zobral to svoje. A auto tam nebolo ! Brutalne to na mna zahral, a ja som si myslel, ze mi ho naozaj ukradli. Po aute ani stopa ... Išiel som volať už policajtov, a normálne on zavolal otcovi (jeho otec pozna skoro všetkych policajtov) a povedal mi, ze sa vratime k ním, že tam ich foter zavola znamim, a že to spíšeme tam. Po ceste k nim naspet, som bol uplne v šoku, a zrazu sa ma opytal, či viem čo je za den, a zahol na jedno parkovisko kusok od ich domu, a tam auto stálo Takto popisane nič moc, ale mal som skoro infarkt !!! Citovat
lukaro Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 :D A já taky přispěju.... Ale nic moc. Přítelkyně u mě spala, avšak ráno ji jede vlak do Brna, studuje ještě a odpoledne se potřebuje učit. Já jsem si řekl, než jsme šli spát, že ji ráno trochu postraším.. Takže jsem ji na mobilu posunul čas o hodinu později. U sebe nastavil budík jak mělo být. Ráno budík zazvonil, moja se probudila, koukne na mobil a: Ty vole, budík jsi nastavil blbě, kurva nestihnu vlak! A vyletěla z postele,....normálně neřekne snad ani jedno sprosté slovo, ale ráno to byl masakr. Normálně ji trvá než se učeše, obleče, teď za 5minut byla připravená vyjít......a venku jak jinak, krásně pršelo rychle rozloučila, vyšla ven... Došla na zastávku, já mezitím hups do auta a dojel k ní. Ona na mě: Co je? Něco jsem zapomněla? A já tak na ní: Aprííííl máš ještě hodinu čas :D nechápal jsem jak reagovala,.....začla se chlamat Citovat
Přema Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 :D:D tos byl asi na infarkt :D:D Jo byl...ani se neptej... Citovat
rct206 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 ja som dal zene novu 5008, ze nech skusi.... asi po 500metroch si radsej presadla, ze som na nu moc krical... (ale pochopte - najprv hodila po jednotke hned 4ku, ok - po upozorneni prehodila na 2... ale ked jej to auto ukazuje, ze ma preradit na 4ku, a ona, ze \"A co mi auto bude vypisovat co mam robit? Ved ja soferujem!\" - tak to ma dozralo! .... .... a dnes rano ze \"ticha domacnost\"..... (ono to ma aj svoje vyhody...) Citovat
punkac Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Já mám ženu z Pezinku, ta má zuby ze zinku Holt jí kup auto s automatem, jinak bych byl taky zlej, Apríl neapríl Citovat
rct206 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Já mám ženu z Pezinku, ta má zuby ze zinku Holt jí kup auto s automatem, jinak bych byl taky zlej, Apríl neapríl kupim jej nejaky Citron C1, alebo nejaku 1007tku a tam moze \"excelovat\" Citovat
skuci Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 tak koukám originalita se letos alespoň u někoho konala... u mě to letos bylo v jako normální den, já nikoho a ani nikdo mě nenachital, jen přítelkyně jejího bratránka ale toť vše. Letos sem neměl náladu nic vymejšlet... Citovat
Andreww Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Kolega z práce skočil na zprávu na netu, kde stálo, že Škoda auto vymění první tisícovce zájemců motor 1.2 HTP za motor 1.2 TSi. Podmínkou stáří do 5 let a akce probíhá jen 1.4.2012 Citovat
skuci Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 tak co letos dětska... počasí na prd... tak co nějaký ten žertík... Citovat
macik.83 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Pro nás bude ten nejlepší apríl, když dnes porodíme Už 9 den přenášime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.