Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

APRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍL...

Recommended Posts

Odesláno

Tak já byl dnes napálen krutě... Včera slivovice a pivo padlo solidně někdy kolem pulnoci jsem vytuhnul oblečenej v posteli :-D šel jsem se jen natahnout. Kolem druhe hodiny noční mě žena vzbudila s tím že jelikož ji je už několik dní špatně si udělala těhotenský test a byl pozitivní :-D Fajn normalně bych se radoval protože jednoho 9měs. prcka máme, ale protože řešíme existenční otázku bydlení (Výkup OKD v Karviné) nevím co bude a jak bude tak se to samozřejmě nijak neplánovalo. Samozřejmě jsem ji to sežral i s navíjákem a po hodině nemožnosti usnout mi řekla aprííl ten test je starej ještě po kačce... Tak jsme ráno pokračovali s rozesíláním mms s poz. testem po rodičích a prarodičích.... Co vám budu povídat táta s dědou to hned zapíjeli :-D

Odesláno

Ja jsem treba vzdycky bejvalce volal, ze je konec, ze mam jinou.. a pokazdy (trikrat za sebou) mi to sezrala a obrecela to... :D pak se se mnou nebavila :D ale letos uz ji to asi volat nebudu, kdyz spolu nejsme, leda ze bych ji volal aby se ke me vratila :D

Odesláno

Tak se pochlupim taky:D:D

Rano jsem vstal v 8 s tim ze letim na urady zarizovat veci.

Prvni urad zamceno.

Druhy urad zamceno.

Rikam si-----sakra dnes je svatek???Tak jdu volat domu mlade jestli je dnes svatek a ono prd.

Dnes je nedele:D:D:D:D

Odesláno

Tak dneska som mal najhorší prvý apríl, na infarkt :)

Včera sme išli \"piť\" kamarátovi do iného mesta, aj som unho spal. Auto som nechal v centre \"mesta\" pred Barom, a ked sme skončili, tak sme išli domov taxikom. Na druhy den, ked som sa unho zobudil, tak už bol hore. Najedol som sa, a išiel ma hodiť na svojom aute do mesta, aby som si zobral to svoje. A auto tam nebolo !

Brutalne to na mna zahral, a ja som si myslel, ze mi ho naozaj ukradli. Po aute ani stopa ... Išiel som volať už policajtov, a normálne on zavolal otcovi (jeho otec pozna skoro všetkych policajtov) a povedal mi, ze sa vratime k ním, že tam ich foter zavola znamim, a že to spíšeme tam. Po ceste k nim naspet, som bol uplne v šoku, a zrazu sa ma opytal, či viem čo je za den, a zahol na jedno parkovisko kusok od ich domu, a tam auto stálo :D

Takto popisane nič moc, ale mal som skoro infarkt !!!

Odesláno

:D :D

A já taky přispěju.... Ale nic moc.

Přítelkyně u mě spala, avšak ráno ji jede vlak do Brna, studuje ještě a odpoledne se potřebuje učit. Já jsem si řekl, než jsme šli spát, že ji ráno trochu postraším.. Takže jsem ji na mobilu posunul čas o hodinu později. U sebe nastavil budík jak mělo být. Ráno budík zazvonil, moja se probudila, koukne na mobil a: Ty vole, budík jsi nastavil blbě, kurva nestihnu vlak! A vyletěla z postele,....normálně neřekne snad ani jedno sprosté slovo, ale ráno to byl masakr. Normálně ji trvá než se učeše, obleče, teď za 5minut byla připravená vyjít......a venku jak jinak, krásně pršelo :D rychle rozloučila, vyšla ven... Došla na zastávku, já mezitím hups do auta a dojel k ní. Ona na mě: Co je? Něco jsem zapomněla? A já tak na ní: Aprííííl :D máš ještě hodinu čas :D :D nechápal jsem jak reagovala,.....začla se chlamat :D

Odesláno

ja som dal zene novu 5008, ze nech skusi.... asi po 500metroch si radsej presadla, ze som na nu moc krical... (ale pochopte - najprv hodila po jednotke hned 4ku, ok - po upozorneni prehodila na 2... ale ked jej to auto ukazuje, ze ma preradit na 4ku, a ona, ze \"A co mi auto bude vypisovat co mam robit? Ved ja soferujem!\" - tak to ma dozralo!

.... :mad: .... a dnes rano ze \"ticha domacnost\"..... (ono to ma aj svoje vyhody...) ;)

Odesláno

Já mám ženu z Pezinku, ta má zuby ze zinku :D

Holt jí kup auto s automatem, jinak bych byl taky zlej, Apríl neapríl

Odesláno
Já mám ženu z Pezinku, ta má zuby ze zinku :D

Holt jí kup auto s automatem, jinak bych byl taky zlej, Apríl neapríl

kupim jej nejaky Citron C1, alebo nejaku 1007tku a tam moze \"excelovat\" :D

Odesláno

tak koukám originalita se letos alespoň u někoho konala... u mě to letos bylo v jako normální den, já nikoho a ani nikdo mě nenachital, jen přítelkyně jejího bratránka ale toť vše. Letos sem neměl náladu nic vymejšlet...

Odesláno

Kolega z práce skočil na zprávu na netu, kde stálo, že Škoda auto vymění první tisícovce zájemců motor 1.2 HTP za motor 1.2 TSi. Podmínkou stáří do 5 let a akce probíhá jen 1.4.2012 :D

• O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...