Charlie 1 Odesláno 1. duben 2012 Sdílet Odesláno 1. duben 2012 Poprosil bych o zkušenosti s grilem na zahradu,mám žulovej kámen na oheň a ten mi vyhovuje,ale jde o to když si chci dát maso sám nebo s manželkou a nechce se mi kvůli 5 minutám grilování hodinu topit,nebo není počasí,nebo příjde návštěva a potřebuju něco rychle udělat,takže topení a uhlíky nepřipadají v úvahu.... Elektrický gril jsem zavrhl ten jsem měl a ten nechci Libil by se mi plynový,ale jsou 2 druhy : Lávový tam se musí měnit ty kameny a nevím jak dlouho vydrží a přímý ohřev roštu nebo litinové plotny přes hořáky. něco takového http://www.levneelektro.cz/p156800-grilovani-vareni-peceni-smazeni-campingaz-adelaide-3-classic-l co máte doma vy a jaké máte zkušenosti a co by jste doporučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Péťa Odesláno 1. duben 2012 Sdílet Odesláno 1. duben 2012 Já jsem s elektrickým spokojený, neměnil bych. Ale kámen je stejně nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olda Odesláno 1. duben 2012 Sdílet Odesláno 1. duben 2012 Používáme tenhle kulatý gril,včera jsem akorát jeden koupil,protože nám povolili konečně na balkoně grilovat,jinak už jsem ho kupoval,je to tři roky zpátky,ale po tom,co jsem ve smlouvě k bytu našel,že je absolutní zákaz grilování,tak jsem ho dal rodičům. Ty taky grilovali jako ty,rozdělat oheň,pak uhlí a tak,tak nějak je to nebavilo,tak grilovali tak 4x do roka.Teď s tím kulatým vždy,když je teplo a neprší.Dá se krásně udržovat,tuk a ostatní steče dolu do mističky s vodou. Jo a maso je krásně opečené i shora,jelikož ten vzduch se v té kouli nějak točí či co,prostě paráda.Ty lávové mě nějak neoslovily,jsou levnější,ale pak ve finále dražší,kdyš spočítáš ty šutry a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek V. Odesláno 2. duben 2012 Sdílet Odesláno 2. duben 2012 Ahoj, jestli mohu doporučit tak z plynových se systemen RBS. Hořáky jsou z boku (nezatéká do nich šťáva a tuk). Lávových kamenů nebo keramických briket se neboj, dají se opakovaně vyprat. http://www.levneelektro.cz/p156786-grilovani-vareni-peceni-smazeni-campingaz-rbs-classic [upravil dne 4/2/12 15:51 od Radek V.] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 2. duben 2012 Sdílet Odesláno 2. duben 2012 drz se kamenu a radsi obetuj par minut casu, nez si kupovat predrazeny plynovy chemicky sracky. Radsi k tobe zajedu, posedim u ohenku a pokecame, nez me poctit jidlem z plynu za 5 minut..............:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie 1 Odesláno 2. duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 2. duben 2012 hele neblej mi tady nebo uvidíš:bacha,to je jasný když je víc lidí tak kámen je jasná volba,ale jak říkám když mám večer chut na flakotu tak abych kolem toho nemusel hodinu lítat a udělat si maso obden na terase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 2. duben 2012 Sdílet Odesláno 2. duben 2012 kdyz mam chut na flakotu, tak si udelam poctivy ohen, ......................................................................... kdyz mam chut na sracku, jdu k sousedum na plynovy gril, do mekace, do kfc, k cinanum, do pizzerie, do jicinevsi, ale poctivemu masu na poctivem drivi se nic nevyrovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck11 Odesláno 2. duben 2012 Sdílet Odesláno 2. duben 2012 Používám něco podobného tomuhle jen je tam ještě dřevo a pak to důležitější v místě pravého stolíku je ještě normální hořák na něm si můžěš cokoliv uvařit,přihřát atd. to se vždy hodí. http://www.levneelektro.cz/p156786-grilovani-vareni-peceni-smazeni-campingaz-rbs-classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck11 Odesláno 2. duben 2012 Sdílet Odesláno 2. duben 2012 kdyz mam chut na flakotu, tak si udelam poctivy ohen, ......................................................................... kdyz mam chut na sracku, jdu k sousedum na plynovy gril, do mekace, do kfc, k cinanum, do pizzerie, do jicinevsi, ale poctivemu masu na poctivem drivi se nic nevyrovna ať žijou karcinogeny :D:D V tom grilu můžeš použít i lávové kameny,které až se ti nahřejou \"plyn\" vypneš a máš jakoby poctivý oheň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie 1 Odesláno 2. duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 2. duben 2012 chuck 11 a jsi spokojenej?bomba 10kg vydrží na sezonu? Scratch:Hele když ti maso udělá někdo na plynovým a dájí se tam přidávat ty aromata tak se vsadím že na 100%nepoznáš jestli je maso z ohně nebo plynu!:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie 1 Odesláno 2. duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 2. duben 2012 kdyz mam chut na flakotu, tak si udelam poctivy ohen, ......................................................................... kdyz mam chut na sracku, jdu k sousedum na plynovy gril, do mekace, do kfc, k cinanum, do pizzerie, do jicinevsi, ale poctivemu masu na poctivem drivi se nic nevyrovna ať žijou karcinogeny :D:D V tom grilu můžeš použít i lávové kameny,které až se ti nahřejou \"plyn\" vypneš a máš jakoby poctivý oheň :super:super Scratch neměl nikdy maso z plynovýho grilu tak o tom nemá páru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck11 Odesláno 2. duben 2012 Sdílet Odesláno 2. duben 2012 spokojenost naprostá,ta bomba ti na tu sezonu v klidu vydrží.Před 3-4 roky kdy jsem ten svůj pořizoval byla cena jednou tak velká,ale je to trochu jiný typ než jsem posílal:roll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 3. duben 2012 Sdílet Odesláno 3. duben 2012 chuck: a plyn je asi absolutne zdravej......kor kdyz si to bude delat na lavovem, tak to uz rovnou muze roztopit drevo, jo a nezapomenout podlit tekutym podpalovacem Charlie: mel jsem maso na plynu, ale kdyz vidim, ze pises, ze pridavas aromata, tak uz se s tebou o grilovani nema smysl bavit Ale je to tvuj boj kazdopadne kamarad ma obdobny campingaz, mrska na tom nejaky maso kazdou chvili a je spokojeny. [upravil dne 3/4/2012 06:30 od Scratch] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie 1 Odesláno 3. duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. duben 2012 já aromata nepřidávám,gril nemám! stejně by jsi to nepoznal odkud to je kdyby ti někdo neřekl ,který maso je z kterýho grilu! nebo poznal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olda Odesláno 3. duben 2012 Sdílet Odesláno 3. duben 2012 Nepoznal,dělá machry a gril má na chodbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.