Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě čeká oprava brzd a chtěl bych je vylepšit,co byste mi doporučili za barvu a odstín.Nejlepší by bylo,kdyby se dala sehnat celá plechovka,ale vůbec nevím jestli se to vyrábí...tuneři,máte s tím zkušenosti?

Pro rejpaly,chci natřít akorát čelisti a ten blbej plech za kotoučema na zadku,aby to tak nerezlo.:D

Odesláno

Přesně, alkyton rustoleum ... malá plechovčička a je to nejlepší.

Barva jedině černá - ostatní buďto na nadupaný auto, nebo pro tuzery ... tot můj názor ... :)

Odesláno

Hammerite drží, ale stejne se střmen za chvíli zasere o prach z destiček. Jinak, mám stříbrnou :)

Odesláno
Brácha na tmavě modrý 406 natřel třmeny žlutou Hammerite a vypadá to pěkně a žlutou jsem ještě na žádnym jinym neviděl.....

Žltou som mal na bývalej Felde.

post-27076-14109623098249_thumb.jpg

Odesláno

mno a hodil by mi někdo odkaz jak to vypadá nebo kde tu plechovku koupím? rozhoduju se mezi žlutou a červenou,kdybych měl šablonu brembo,tak červeny třmeny a žlutou udělám nápis brembo:D:D

Odesláno

kdyz uz napis, tak Lucas ;)

hlavne proboha neprilep tou barvou desky k brzdicum, jako jsem mel vcera tu cest po jednom takovym tunerovy delat brzdy :bacha napatlal to stylem dira nedira, furt se natira

Odesláno

to mě nenapadlo to koupit v barvy-laky:aut ale šlo by o to,jestli to nemá nějakou specifikaci na teplotu...

nemáte ani trochu fantazie:myslim ale ukecali jste mě... dám to do stříbrný ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...