Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206 RC by ericc64


ericc64

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Podarilo sa mi na Ebay vydrazit novy vyfuk :) Dufam ze hlavne v poriadku pride a bude OK .... Tesim sa, lebo ta moja popolnica plechova sa neda uz pocuvat :D Sice som chcel povodne zadny tlmic maly , nieco ako ma Janspeed a nie zase taketo hovado velke, zbytocne velke a tazke , ale Janspeed vychadza na 500€ , takze nebolo co riesit ... Som zvedavy na zvuk :)

post-40265-14109638964511_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo fakt krásnej, jen ten přední znak by byl lepší celej v černé podle mě :D kdyžtak mrkni na moje fotky mám celej černej a s tmavejma kolama se mi to líbí, aspoň uvidíš jak to vypadá. Trocha plasti dipu a kdyžtak to sloupneš. Jinak jsem zvědavej na ten zvuk protože ten výfuk vypadá dost na5raně :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz som ho skusal dat do cierna a nevyzeralo to dobre, mne sa to nepacilo :) Takto pekne ladi s napisom RC co je hned vedla neho :) Este mozno ako vravis, keby mam aj kolesa cierne, tak by to ladilo, ale kolesa cierne neplanujem :)

Znak ostane tak ako je :roker Na vyfuk som zvedavy aj ja , kazdopadne nejake zazraky zase necakam , predsa len bol lacny :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zhodil som vsetky plasty a sedacky zo zadnej casti auta... Nasledovalo ocistenie + tepovanie stropu :) Ten strop by chcelo este lepsie vytepovat, je to lepsie ako to bolo , ale moc som s tym neni spokojny , asi si to dam niekde strojovo a bude pokoj ...

Zajtra pride jedna novinka :P

post-40265-14109639248301_thumb.jpg post-40265-14109639248775_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hotovo ... Cierna leskla folia na aute a vyfuk nahodeny ... Zvuk to ma fajny, decentny, nehuci to ako krava, coho som sa bal , takze paradicka :) Co sa tyka vykonu, tak som nespozoroval ziadnu zmenu , takze lepsie to asi nejde , ale co uz :)

Video som skusal, ale len s mobilom , bolo pocut tak sustanie a nie vyfuk , ten mikrofon v mobile to nezvlada , tak neviem ako to natocim, nemam ziadnu kameru ...

post-40265-14109639274488_thumb.jpg post-40265-14109639274971_thumb.jpg

:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

střecha skvěla .. :) ja už po zkušenosti s gti do folie nepujdu, ale nechám ji nalakovat :) jak je na tom lesk .. ve srovnaní s lakem ? :)

Kazdopadne skvělý :) fakt paráda :) Víčko mám v plánu lakovat do stejné titanové jako mam kola - čím jsi to lakoval ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...