Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Take co maju na krabicke napis peugeot. Ostatne podla tvojho uvazenia a plnej penazenky. Oplati sa investovat do lepsej znacky. Ale od akeho vyrobcu tam davaju origo, to neviem. Mozno ATE.

Odesláno

Peugeot nikdy nedával ATE v originále ..... A ani ATE prakticky do žádného originálu nedodává, až na několik vyjímek co vím, nejčastěji se dává v prvovýrobě to co je v přijatelné kvalitě a co koupí nejlevněji.... Bývá to většinou FERODO, peugeot dává třeba i Valeo. V tom ohromném množství co to kupují vyjde v nákupce kotouč třebas na 300-400kč a v originále pak stojí 2500-5000kč.... jen pro srovnání ... :)

ATE je výrobce brzdových systémů, třeba jako BOSCH, ale to že je systém brzd v autě ATE neznamená že kotouče jsou taky ATE ... neplést :)

P.S. Já osobně bych doporučoval ATE na tyhle těžký auta.... :papa Případně máme skladem :aut

Odesláno

to godzila.01 na tvou nabídku v eshopu jsem koukal, a něco si objednám, jen ještě musím poměřit jak velký kotouče vepředu mám. A koukal jsem, že nabízíš několik typů destiček od ATE ale není k nim nic dalšího psáno, jen mají různou cenu, který bys z toho doporučil ohledně poměru kvalita/cena

Chci něco co bude dobře brzdit ale nebude to stát ranec. A budu muset měnit kotouče i destičky, páč kotouče už jsou na hraně a jelikož občas obtahám ještě 2t vlek, tak aby nebyl někde průšvich

Odesláno

já jsem ted kupoval kotouče Textar Pro, tak nevím, prý jsou fakt super.. uvidíme jeden stál 3.000,- má to být prvovýroba, ale prý převážne pro Audi, Bmw, a podobné \"tanky\"...nemáte někdo zkušenost???

Odesláno

Charlie 607 : Psal jsem ti SZ, pořešíme to ... :)

seemi : Textar není špatná kvalita, ale není to top.... pochybuju že by dodávali do AUDI a BMW, protože co jsem koukal tak nemají certifikát o tom že smí dodávat do OE, ale možná jen blbě koukám... Každopádně špatné nejsou, měli jsme je na dodávce na testování a brzdilo to pěkně.... Uvidíš sám, ale 3000kč za kotouč se mi zdá docela dost, za to by jsi měl krásné ATE i s deskama a ještě by ti zbylo ... :papa

• O 6 let později...
Odesláno (upraveno)

přední kotouč ATE na starší model stojí pro běžného smrtelníka co jsem rychle koukal "nepočítam kelly apd. prodejce kde je draho i po slevě" kolem 1150,-  já si to začal dělat sám potom co mě řekli v jednom servise nedaleko  Šumperka... za kompletní výměnu brzd 13tis já se vešel určitě do 7tis včetně obložení ruční brzdy, nových čepů do předních brzdičů a nových kolíku do zadních třmenů a par drobností. Jestli Budou Bremba levnější asi je jedno co tam dáš hlavně že budou nové.. 

Jen upravím že tech 13tis říkali pokud bude všechno v cajku a bez ručky, já měl drobné vůle na předních třmenech tak jsem koupil nové čepy a vše co bylo potřeba.

Upraveno uživatelem pagot
  • O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, nikto tu neriešil problém s brzdami na 607 2,2 hdi... ? ako keby vákuová pumpa nerobila podtlak... prestáva dobre brzdiť auto . Ďakujem za rady

Odesláno

ten podtlak se v servisu dá změřit--malý podtlak, brzdy slabě brzdí (musíš více tlačit na pedál)

ale může to dělat i zpětný ventil na posilovači brzd, nebo vadná hadička mezi vakuovou pumpou a posilovačem

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím, na předku jsou potřeba vyměnit brzdové destičky, tak chci nechat vyměnit i kotouče, prý už jsou nic moc. Koupil jsem kotouče Bremba a mají být i se šrouby na přichycení k náboji. V kazdém kotouči jsou ale tři díry (kormě otvorů na šrouby ko), v náboji jsem myslel že jsou dva otvory na přichycení kotouče (ale nevidím tam), a šrouby byly přiloženy v sadě jen dva, tj. jen jeden na kotouč. Je to správně?

Odesláno

Netuším kolik je tam šroubů, ale jestli jenom dva, tak to může být "vicevariantovy" kotouč, tedy že bude pasovat na auto, kde jsou buď tři šroubky nebo taky dva, ale v jiné pozici.

Každopádně těch nových máš málo. Pokud si nepřehlédnul druhý sáček, tak použít z těch původních nebo jít do železářství.

Odesláno

taky jsem dostal kotouče s jedním šroubkem (na citroen), asi se šetří i na tom jednom šroubku 🙈,  blbé je, že někdy ty šroubky zničíš (odvrtáš atd.) a pak chybí..., ale stejnak kotouč drží hlavně kolové šrouby

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...