Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Asi to sem nepatří


Guest MMMMM

Recommended Posts

Asi to sem nepatří, ale sháním na internetu nějaký levný obchod na bílé zboží. Sháním myčku nádobí a nemám přehled kde by to bylo nejlepší a s jakým obchodem máte dobré zkušenosti. Ani nevím jaké minimální paramtry by ta myčka měla mít, poradtě trochu cca do 15 tis. Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoznačně nejlepší zkušenosti mám s http://www.az-elektro.cz/

Dobré ceny, super servis, doprava zadarmiko....

Jinak dobré ceny a kvalitní zboží má firma Amica - u nás ne moc známá, ale já mám od nich třeba pračku a super.,...známí zas komplet vybavenou kuchyni...design a technické parametry super, oproti zavedeným značkám rozumější cena...ehm, ale na myčky jsem nenarazila...hmmm...mají obchod na IP Pavlova....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v Brně je Chladservis.

Prodávají tam jak nový tak i \"bouchnutý\" spotřebiče, vše se zárukou.

Kupoval sem tam ledničku, která měla jednu stranu jehce ?uklou (asi 10cm dlouhá mini-promácklina, bez vnitřní závady) a páč se to dávalo ke zdi, nejde to vidět. Ceny těchto ?uklých věcí sou super, lednička funguje pořád ok.

To jen nápad :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám tyhle věci koupené přes bilezbozi.cz. Sice nejsou na netu nejlevnější, ale pro mě taky trochu hrála roli velikost firmy a její zázemí (s.r.o o dvou lidech se sídlem v pražské garsonce ve mně moc důvěry nebudí), a s tím spojené i třeba podmínky dopravy (všechno mi vysápali až do bytu - 3. patro bez výtahu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nakupoval lednici přes Bílý dům a už to nikdy neudělám, koupil jsem lednici, to že po dovezení nefungoval mrazák se může samozřejmě stát, ale abych čekal přes měsíc na potvrzení záručáku, to je šílenost !! A to jsem jim musel obden volat a prosit je aby mi to už poslali, že ten mrazák v domácnosti skutečně potřebuju. NEVER MORE !! :mad::mad::mad:

Jinak prej je v pohodě Korunka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jednoznačně www.levneelektro.com

S cenama málokdy najdu něco výhodnějšího... Kupoval jsem sušičku a jedniný problém byl, že mi to dovezli malinko dřív než jsme byli domluvení.

Co se myčky týče, doporučuji nešetřit na tom. Myčka a pračka jsou jedny z mála spotřebičů, kde množství fcí opravdu využiješ a hlavně kvalitní stroj ti je schopen průběžně šetřit penízky. Jak na vodě, na chemikáliích, energiích. Myčku doporučuji od fy Bosch, Whirpool... tam by ses skoro vešel i cenou, určitě ne Baumatic. Baumatici dělají spoustu dobrých věcí, ale myčky neumí. AEG je cenově trošku jinde, ale numero uno, asi. šunty typu Ardo.. raději vynech.

To? můj názor.. nejsem dealerem ani nic podobného.. Taky se zařizuji a tak sbírám info, kde se dá.. to? výsledek dlouhého bádání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem řešil komplet kuchyň. Cenově výhodné bylo pro mě koupit celý set od jedné značky - vybral jsem Elektrolux (zdravím Oddieho :D).

Kdybych vybíral jednotlivé kusy, myčka by vyhrála AEG, i když design je strašný. Jinak pochopitelně vynikající jsou Miele a Siemens :-) Lednice zase jedině Liebherr.

Aby jsi neměl málo odkazů, něco jsem nakupoval také na http://www.abcelektro.cz a bez problémů (stěhování do 3 patra jsem v RD neřešil) :D:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k parametrům myčky:

1. Pokud nebrání katastrofický nedostatek místa, tak šířku 60cm.

2. Nevím, jestli využiješ všechny programy, u nás se pouští jen jeden - a to na velmi znečištěné nádobí :D

3. Pochopitelně musíš vybírat mezi vestavnou a volně stojící.

4. Víc než na myčce záleží na \"spotřebním materiálu\", který budeš kupovat. Opravdu dobrý je Calgonit (také jejich vůně do myčky je skvělá záležitost a je dobré občas myčku vyčistit speciálním čističem od Calgonitu) a také se nám osvědčil za poměrně slušnou cenu prášek \"Claro\". Naopak se neosvědčil SOMAT. Víc jsme toho zatím neodzkoušeli :D

:papa:papa:papa

Zapomněl jsem na jeden důležitý a často podceňovaný parametr - hlučnost. Většina myček má odložený start a pokud v domácnosti máte noční proud a budete myčku pouštět v noci, mohla by rušit ve spánku (pokud to není vyřešeno např. umístěním myčky). A kdyby vás náhodou nerušila v noci, tak ani u televize není příjemný poslouchat rámus od mytí nádobí :D

[Editován dne 4/5/05 Peta]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s Petou, i když jsme jen dva, tak koupě myčky šíře 45 cm beru jako omyl. Je to již sedm let stará BOSCHka (SPS 2462), myje super, ale pekáč z trouby do ní nedostanu, když se dělá náročnější nedělní oběd, tak je to také s místem tak, tak. Je podstavná, což je u myčky dobrý kompromis ceny a snížení hluku. Calgonit i Somat doporučuji, poslední cca rok používám k plné spokojenosti Alio (přípravky pro německý Aldi Süd za dobrou cenu). Myčka je perfektní: šetří váš čas, práci, vodu. Hlavně máte pořád čistý dřez a linku, nikde se neválí špinavé nádobí, které čeká, až ho někdo umyje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...