Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes semi rozsvítila už po 3 kontrolka stop nejdříve semi po startu rozdvítila a cca po půl minutě zhasla pohasínala pomlau ..ale nakonec zhasla ..

Dens to bylo potře tí kontrolka opět zhasla ale cca po 20 minutach jizdy se opět rozsvítila a už nezhasla..

Co vše může signalizovat ?

Odesláno

Nikdo nic ? ..

Nemohlo by to být třeba že špatně maže .. (málo oleje) ? .. na rysce mám už cca 1/3

[upravil dne 20/3/12 20:42 od Barney]

Odesláno

Zároveň s ňou by mala svietiť i kontrolka hlásiaca poruchu.

- ručná brzda

- hladina brzdovej kvapaliny

- nabíjanie

- mazanie

- teplota

- hladina vody

a možno ešte niečo.

Odesláno

Mě jako Scratchovi: problikávala stopka, jinak nic. Byly to ty 3 relé u sahary (relé byly ok, ale zoxydovaný kontakty k tý patici)

č.6 a 7 na obr

post-15020-14109622894901_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska se mi taky rozsvítila stopka, nic jinýho nesvítilo. Po chcípnutí motoru pořád běžely ventilátory na chladiči, předpokládám, že to bude bitronem. Po chcípnutí a dalším startu to svítilo pořád, pomohlo až odpojení baterky. Potom už se to neopakovalo, ale ventilátory se vypnuly až po cca 2 minutách (ohřátý to bylo sotva na 80, bylo to po 8km jízdy). Když jsem pak znova nastartoval a hned to chcípnul, vypnuly se skoro hned. Totéž se stalo i loni v létě, navíc se vypnula klima (teď možná taky, ale teď to neni znát). Může to být i něčim jinym než bitronem? Nějaký snímač teploty? Občas to dost dlouho startuje. Kde ten bitron najdu a co s nim můžu zkusit udělat? Dík za rady.

Odesláno

Bitron je v levém předním blatníku (pod podběhem), jak udělat na starém modelu dia nevím(používám velmi profi sys \"líbí - nelíbí\" z hlediska oxidace konektorů, doplněný metodou \"vyměnit za zapůjčený funkční jestli je to fakt ono\" :D), běžně se objevuje bazarový ceny 500-1000Kč...

Odesláno

Díky. Až bude čas, tak se podívam do toho podběhu. Ještě bych zkusil vyměnit ten snímač teploty vody, hnědej. Mam ze starý 2,1Td z xm ale bylo to s mechanickým boschem, tak nevim, jestli je ten snímač stejnej.

Dneska to fungovalo normálně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...