Barney Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Dnes semi rozsvítila už po 3 kontrolka stop nejdříve semi po startu rozdvítila a cca po půl minutě zhasla pohasínala pomlau ..ale nakonec zhasla .. Dens to bylo potře tí kontrolka opět zhasla ale cca po 20 minutach jizdy se opět rozsvítila a už nezhasla.. Co vše může signalizovat ? Citovat
Barney Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Nikdo nic ? .. Nemohlo by to být třeba že špatně maže .. (málo oleje) ? .. na rysce mám už cca 1/3 [upravil dne 20/3/12 20:42 od Barney] Citovat
MatrixChose Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Koukám, že asi bydlíš pěkně blízko Dneska jsem byl v Hořicích pro opravenou hadici na klimu... Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 No to nevím jeslti je dobrá reakce, spíš zkontrolovat kolik ho tam je. Stejně tak ti třeba nemusí spínat sahara a pod. Citovat
petgall81 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Chladící kapalina nejspíš nebo málo oleje. Kontrolka STOP je univerzální, může to být i cokoliv s motorem.. Citovat
pastorek Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Zároveň s ňou by mala svietiť i kontrolka hlásiaca poruchu. - ručná brzda - hladina brzdovej kvapaliny - nabíjanie - mazanie - teplota - hladina vody a možno ešte niečo. Citovat
Benžík Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Mě se to taky stalo a někdo mi tu radil bitron. Nic dalšího kromě stop mi nesvítilo. Citovat
Barney Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Ano od Hořic bydlím 2KM. A Také mi svítí pouze kontrolka STOP Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 me to svitilo, kdyz nespinala sahara.... Citovat
Guest bostich Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Mě jako Scratchovi: problikávala stopka, jinak nic. Byly to ty 3 relé u sahary (relé byly ok, ale zoxydovaný kontakty k tý patici) č.6 a 7 na obr Citovat
Barney Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 OK zítra vyměním olej a pokud to bude to samé zkusím tu saharu Citovat
h4wk3y Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Mels to na diagnostice? Ukazala nejakou chybu? Citovat
Barney Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Neměl na diag to chci napíchnout na srazu v Jičíně 1.4 poku jí tam někdo vezme... Citovat
Benžík Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Dneska se mi taky rozsvítila stopka, nic jinýho nesvítilo. Po chcípnutí motoru pořád běžely ventilátory na chladiči, předpokládám, že to bude bitronem. Po chcípnutí a dalším startu to svítilo pořád, pomohlo až odpojení baterky. Potom už se to neopakovalo, ale ventilátory se vypnuly až po cca 2 minutách (ohřátý to bylo sotva na 80, bylo to po 8km jízdy). Když jsem pak znova nastartoval a hned to chcípnul, vypnuly se skoro hned. Totéž se stalo i loni v létě, navíc se vypnula klima (teď možná taky, ale teď to neni znát). Může to být i něčim jinym než bitronem? Nějaký snímač teploty? Občas to dost dlouho startuje. Kde ten bitron najdu a co s nim můžu zkusit udělat? Dík za rady. Citovat
rootsky Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Bitron je v levém předním blatníku (pod podběhem), jak udělat na starém modelu dia nevím(používám velmi profi sys \"líbí - nelíbí\" z hlediska oxidace konektorů, doplněný metodou \"vyměnit za zapůjčený funkční jestli je to fakt ono\" ), běžně se objevuje bazarový ceny 500-1000Kč... Citovat
Benžík Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Díky. Až bude čas, tak se podívam do toho podběhu. Ještě bych zkusil vyměnit ten snímač teploty vody, hnědej. Mam ze starý 2,1Td z xm ale bylo to s mechanickým boschem, tak nevim, jestli je ten snímač stejnej. Dneska to fungovalo normálně. Citovat
Dančák Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Taky nám bliká STOP a nic jiného (vody a oleje apod. vše ok), vypozorovali jsme že to dělá když je zapnutá klima, jak se vypne tak je klid..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.