command Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Zdravim, vcera mi mala behla do auta a nieco porobila neviem co ale radio sa stale samo prehadzuje na jednu frekvenciu aj ked prepnem inam stale sa to po par sekundach prehodi naspat, vacsinou radio nejde ani vypnut raz za cas sa mi ho podari vypnuť a ta stanica co tam je naladena tak zvlastne seka(neviem ci to ma s tym nieco spolocne) a z casu na cas je pocut take pipnutie. Citovat
command Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Supe napad odpojit bateriu hned po nahodeni mi zablokovalo radio bez toho aby som zadal akykolvek zly kod. Co teraz da sa to este odblokovat nejako? Citovat
Eon Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Já jsem jel do autorizáku odblokovat. Řekli si o 500Kč.. Citovat
jogi24 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Ked mas ku autu papiere,su je pri nom kartica s kodom ku radiu Ak nie posli,alebodones radio,na druhy den by malo byt hotove- cena 10€. Citovat
command Odesláno 26. březen 2012 Autor Odesláno 26. březen 2012 Kod od radia mam ale keby si niekto cital manual od radia zisti ze staci radio nechat od 5 min do 1 hodiny zapnute a ono ponukne samo odblokovanie cize ked poznam kod neni problem ho odblokovat . A co sa tyka mojho pokazeneho radia uz viem kde je chyba proste mam zaseknuty spinac ktory spina cislicu 6 preto sa mi kod sam vytukal a radio sa hned zablokovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.