DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Někdo tady nabízel sedačky do 405 v červený kůži. Myslim že neon Netop., nechceš???
Alííí Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Tak já se teda taky pokusím dorazit, když jsem členem tohodle klubu už asi 3 roky (možná víc), a zatím jsem viděl jen jeden sraz, a to úplnou náhodou...v Hořovicích na letišti, když jsem jel okolo, a uviděl tam 206 GTi... Takže po 18 hod. dorazím, pokud bude počasí na úrovni srazu...
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 No to by teda chtělo. Furt tu tvojí káru vidim v nějakejch časopisech tak bych si to někdy taky rád prohlíd naživo
Netopýrka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Někdo tady nabízel sedačky do 405 v červený kůži. Myslim že neon Netop., nechceš??? Já teď musím doplatit auto....navíc se sedačkami jsem spokojená....znám firmu, která čalouní, a fakt moc hezky...kdybych měla něco dělat se sedačkami, tak spíš tímhle způsobem...ale díky...
Netopýrka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Alííí Tak já se teda taky pokusím dorazit, když jsem členem tohodle klubu už asi 3 roky (možná víc), a zatím jsem viděl jen jeden sraz, a to úplnou náhodou...v Hořovicích na letišti, když jsem jel okolo, a uviděl tam 206 GTi... Takže po 18 hod. dorazím, pokud bude počasí na úrovni srazu... No super....doufám, že jestli budu mít nějaké menší zpoždění, že mezitím neodjedeš :D ...já na to mám štěstí, všechno prošvihnout :P
Bohouš Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Jak koukám kdo všechno se dostaví, tak strávím víkend s kyblíkem a luxem v ruce, abych to měl alespoň čistý :D
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Jak koukám kdo všechno se dostaví, tak strávím víkend s kyblíkem a luxem v ruce, abych to měl alespoň čistý :D Co víkend, celej tejden !!! A běda jak nevyhraješ!!! A vůbec mazej trénovat !!! :D :D
Bohouš Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Nemůžu trénovat, když mě z toho vyteče voda za cca hodinu. Mohl bych konkurovat kropičkám......
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Nemůžu trénovat, když mě z toho vyteče voda za cca hodinu. Mohl bych konkurovat kropičkám...... Copak? Jakto?
Bohouš Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Dj - nóóó víš jak jsem ti řikal, že mě z toho asi KAPE brzdová kapalina. Určitě víš. No tak to nebyla brzdová kapalina, ale fridex s destilkou. Asi prasklá hadice, no a ta prasklinka se pravděpodobně pomalu zvětšovala a teď tam mám někde díru jak do pr****. Jenže když jsem to měl na heveru, tak nic nevidím, nehledě na ten pocit když se pod to soukám a ten hevýrek neni nic moc a i když je 205 lehká, tak bych jí fakt neudržel :D
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Ajajaj. No nejsem na 205 odborník ale odkud to teče? Zkusim poradit
Bohouš Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 U pravýho předního kola, ale mám trochu obavu, že to nemusí bejt hadice, jelikož se mě zdálo, že to teče s nějaký škvíry přímo z motoru - nebo co to tam je za kus kovu. Já sem fakt na tyhle záležitosti totál blbej. Je možný, že tam jsou nějaký dva kusy MOTORU spasovaný a trošku se oddálily a začlo to týct ??? Poněvadž si myslím, že to začlo poté co jsem tomu dal fakt drsnej kouř v jedný hrbolatý zatáčce (byly to rány jako prase)......:(
Netopýrka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 ...ty žjo Bohouši, tos mi připomněl jednoho šílence, který bydlí v ulici, kam jezdíme na obědy...zahneš z hlavní a 5 metrů od křižovatky zaparkovaný Moskvič, zvednutý na heveru do neskutečné výšky, z pod něj čouhají dvě haksny a pupek do půlky silnice...ten člověk tam to auto šlechtí snad obden...a vždycky pod něj leze a má jen ten hever....že to je celkem frekventovaná silnice a nohy mu čouhají až do protisměru, brrrr, to mu nevadí....až se jednou lekne a brkne si do toho heveru a ten plechovej kolos mu přimáčkne to hrozné břicho, tak nefim....bojim :bojim:bojim
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Bohouši možný je všechno. Chtělo by to vidět, ale zdá se mi to dost nepravděpodobný. Pro jistotu se začni schánět po tý Mi-16
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...ty žjo Bohouši, tos mi připomněl jednoho šílence, který bydlí v ulici, kam jezdíme na obědy...zahneš z hlavní a 5 metrů od křižovatky zaparkovaný Moskvič, zvednutý na heveru do neskutečné výšky, z pod něj čouhají dvě haksny a pupek do půlky silnice...ten člověk tam to auto šlechtí snad obden...a vždycky pod něj leze a má jen ten hever....že to je celkem frekventovaná silnice a nohy mu čouhají až do protisměru, brrrr, to mu nevadí....až se jednou lekne a brkne si do toho heveru a ten plechovej kolos mu přimáčkne to hrozné břicho, tak nefim....bojim :bojim:bojim No možná že ten pupek má místo heveru a ten hever je jen pojistka :D
Bohouš Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Ještě to o víkendu omrknu. Na pondělí jsem objednán opět do servisu, ale jestli jsem si kvůli Calibře zku*** motor, tak budu naštvanej. No co alespoň budu mít důvod k tý Mi16.
Netopýrka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 No možná že ten pupek má místo heveru a ten hever je jen pojistka :D no nefim...ale říkala jsem si, jestli ten křáp opečovává proto, aby to vůbec jezdilo, nebo jestli je to takový rodinný klenot...já myslela, že tohle už ani nedostane technickou
Neon Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka No možná že ten pupek má místo heveru a ten hever je jen pojistka :D no nefim...ale říkala jsem si, jestli ten křáp opečovává proto, aby to vůbec jezdilo, nebo jestli je to takový rodinný klenot...já myslela, že tohle už ani nedostane technickou Nebo pupek bude pojistka, aby si neoddělal hever a moc ho nezatěžoval... btw. to by ses divila, jaký auta dneska procházej technickou...to občas člověk nestačí žasnout. A hlavně ty lidi jsou \"trošku\" blázni, že v tom jezděj a ohrožujou sami sebe, tak i okolí
Netopýrka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 ...no tak o STKčku si iluze nedělám, bohužel...normální člověk se snaží, aby to auto bylo v dobrém stavu, a pak tam dojedeš a vidíš, jak si to tam přivalí zhnilá škodovka, která drží pohromadě spíš silou vůle, vyleze Franta, pokecá z Pepou z STKčka o tom, jaký mají oba doma hrozný meluzíny, a že za rok, za rok už bude nový autí, ale letos by to ještě potřeboval posichrovat...a Pepa jde a ten štempl mu dá...
Jirkap Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Pánové a dámy, bohužel na sraz nedorazím… byl jsem (donucen ) jít ve čtvrtek na muzikál, který už začíná v 18 hodin, takže se všem omlouvám a pořádně užívejte slalom Já budu spát na muzikálu …
Recommended Posts