Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já se teda taky pokusím dorazit, když jsem členem tohodle klubu už asi 3 roky (možná víc), a zatím jsem viděl jen jeden sraz, a to úplnou náhodou...v Hořovicích na letišti, když jsem jel okolo, a uviděl tam 206 GTi... :o:D

Takže po 18 hod. dorazím, pokud bude počasí na úrovni srazu... :papa

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Někdo tady nabízel sedačky do 405 v červený kůži. Myslim že neon

Netop., nechceš???

Já teď musím doplatit auto....navíc se sedačkami jsem spokojená....znám firmu, která čalouní, a fakt moc hezky...kdybych měla něco dělat se sedačkami, tak spíš tímhle způsobem...ale díky...:)

Odesláno
Napsán autorem Alííí

Tak já se teda taky pokusím dorazit, když jsem členem tohodle klubu už asi 3 roky (možná víc), a zatím jsem viděl jen jeden sraz, a to úplnou náhodou...v Hořovicích na letišti, když jsem jel okolo, a uviděl tam 206 GTi... :o:D

Takže po 18 hod. dorazím, pokud bude počasí na úrovni srazu... :papa

No super....doufám, že jestli budu mít nějaké menší zpoždění, že mezitím neodjedeš :):D :D :D...já na to mám štěstí, všechno prošvihnout :P :P :P

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Jak koukám kdo všechno se dostaví, tak strávím víkend s kyblíkem a luxem v ruce, abych to měl alespoň čistý :D:D

Co víkend, celej tejden !!! A běda jak nevyhraješ!!! A vůbec mazej trénovat !!!

:D :D :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Nemůžu trénovat, když mě z toho vyteče voda za cca hodinu. Mohl bych konkurovat kropičkám......

Copak? Jakto?

Odesláno

Dj - nóóó víš jak jsem ti řikal, že mě z toho asi KAPE brzdová kapalina. Určitě víš. No tak to nebyla brzdová kapalina, ale fridex s destilkou. Asi prasklá hadice, no a ta prasklinka se pravděpodobně pomalu zvětšovala a teď tam mám někde díru jak do pr****. Jenže když jsem to měl na heveru, tak nic nevidím, nehledě na ten pocit když se pod to soukám a ten hevýrek neni nic moc a i když je 205 lehká, tak bych jí fakt neudržel :D:D

Odesláno

U pravýho předního kola, ale mám trochu obavu, že to nemusí bejt hadice, jelikož se mě zdálo, že to teče s nějaký škvíry přímo z motoru - nebo co to tam je za kus kovu. Já sem fakt na tyhle záležitosti totál blbej.

Je možný, že tam jsou nějaký dva kusy MOTORU spasovaný a trošku se oddálily a začlo to týct ??? Poněvadž si myslím, že to začlo poté co jsem tomu dal fakt drsnej kouř v jedný hrbolatý zatáčce (byly to rány jako prase)......:(:(

Odesláno

...ty žjo Bohouši, tos mi připomněl jednoho šílence, který bydlí v ulici, kam jezdíme na obědy...zahneš z hlavní a 5 metrů od křižovatky zaparkovaný Moskvič, zvednutý na heveru do neskutečné výšky, z pod něj čouhají dvě haksny a pupek do půlky silnice...ten člověk tam to auto šlechtí snad obden...a vždycky pod něj leze a má jen ten hever....že to je celkem frekventovaná silnice a nohy mu čouhají až do protisměru, brrrr, to mu nevadí....až se jednou lekne a brkne si do toho heveru a ten plechovej kolos mu přimáčkne to hrozné břicho, tak nefim....bojim :bojim:bojim:bojim

Odesláno

Bohouši možný je všechno. Chtělo by to vidět, ale zdá se mi to dost nepravděpodobný. Pro jistotu se začni schánět po tý Mi-16

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

...ty žjo Bohouši, tos mi připomněl jednoho šílence, který bydlí v ulici, kam jezdíme na obědy...zahneš z hlavní a 5 metrů od křižovatky zaparkovaný Moskvič, zvednutý na heveru do neskutečné výšky, z pod něj čouhají dvě haksny a pupek do půlky silnice...ten člověk tam to auto šlechtí snad obden...a vždycky pod něj leze a má jen ten hever....že to je celkem frekventovaná silnice a nohy mu čouhají až do protisměru, brrrr, to mu nevadí....až se jednou lekne a brkne si do toho heveru a ten plechovej kolos mu přimáčkne to hrozné břicho, tak nefim....bojim :bojim:bojim:bojim

No možná že ten pupek má místo heveru a ten hever je jen pojistka :D :D :D

Odesláno

Ještě to o víkendu omrknu. Na pondělí jsem objednán opět do servisu, ale jestli jsem si kvůli Calibře zku*** motor, tak budu naštvanej.

No co alespoň budu mít důvod k tý Mi16.

Odesláno

:P no nefim...ale říkala jsem si, jestli ten křáp opečovává proto, aby to vůbec jezdilo, nebo jestli je to takový rodinný klenot...já myslela, že tohle už ani nedostane technickou :bojim

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

:P no nefim...ale říkala jsem si, jestli ten křáp opečovává proto, aby to vůbec jezdilo, nebo jestli je to takový rodinný klenot...já myslela, že tohle už ani nedostane technickou :bojim

Nebo pupek bude pojistka, aby si neoddělal hever a moc ho nezatěžoval...:D

btw. to by ses divila, jaký auta dneska procházej technickou...to občas člověk nestačí žasnout.

A hlavně ty lidi jsou \"trošku\" blázni, že v tom jezděj a ohrožujou sami sebe, tak i okolí

Odesláno

...no tak o STKčku si iluze nedělám, bohužel...normální člověk se snaží, aby to auto bylo v dobrém stavu, a pak tam dojedeš a vidíš, jak si to tam přivalí zhnilá škodovka, která drží pohromadě spíš silou vůle, vyleze Franta, pokecá z Pepou z STKčka o tom, jaký mají oba doma hrozný meluzíny, a že za rok, za rok už bude nový autí, ale letos by to ještě potřeboval posichrovat...a Pepa jde a ten štempl mu dá...:bojim

Odesláno

Pánové a dámy, bohužel na sraz nedorazím… byl jsem (donucen :) ) jít ve čtvrtek na muzikál, který už začíná v 18 hodin, takže se všem omlouvám a pořádně užívejte slalom :) Já budu spát na muzikálu …;):D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...