Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde klima


Guest r.kill

Recommended Posts

  • O 6 měsíců později...

Mě klima nešla kvůli vadné sahaře (odešla ŘJ v sahaře). Motor se sice neupekl, jakmile se začal hřát, sahara sepla, ale kompresor nesepul. Na diagnostice mi saharu testovali - točila se, ale problém byl, že mohli otestovat pouze vysokou rychlost a na tu to chodilo. Na dia se nezobrazovali žádné chyby, ale po detailnější analýze v diagboxu se zjistilo, že sahara posílá do ŘJ motoru údaje, že jede na 100%. Po výměně sahary (originální) se vše vyřešilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chtel jsem se zeptat, vubec mi nechladila klima, ze zkusenosti jsem cekal diru v chladici, tak jsem dnes prijel na plneni a cekal ze vysaji 0 gramu a mam opet zavadu v diravem chladici jako uz dvakrat predtim. Ale ono ne, odsato 500g, ted doplneno na pozadovanou hodnotu 600 neco gramu (uz si nepamatuji presne), ale stale nechladi, obe trubky teple. Sahara se toci jako o dusi, z teplotou vzduchu v aute jde hybat od hodne tepleho po venkovni, takze predpokladam, ze klapka v poradku. Jak prosim poznam ze spina kompresor? Ma nekdo tuseni, kde by mohl byt problem? na dia pojedu za 10 dnu, je sance tam neco objevit? 

Upraveno uživatelem treassure
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zdravim mam problem s klimatizaci dal jsem novy chadic klimatizace novy ventilator chladice naplneno diabox hlasi v poradku tlak 8 kpa klimakompresor sepne tocise ventilator u chladice se nerozbehne a trubky jsou stejne teple . uz si nevym rady uz zbyva klimakomresor asi netlaci tlak je stale 8kpa i pri nastrtovanem motoru . prosim o radu mam 407 jednozonova klima

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...