Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Že jsem nějak rychle přezul... ale vysvětlil jsem jim, že je krásně a pak jsem jim ukázal v kufru ty zimní, tak mi řekli, ať jedu :D :D

Policajtům do přezouvání nic není. Přes zimu není povinnost přezout, to je špatnej výklad, je zákaz vyjet bez zimních pneumatik za nepříznivýho počasí, nebo když se dá předpokládat.

Odesláno

Fusion máš pravdu, ale pokud jsi za značkou \"zimní výbava\" tak je musíš mít nehledě na povětrnostní situaci, už o tom psal Pe.Tr o kousek výš. Docela blbost, ale takových blbostí je :(

Odesláno

Oni tam ty cedule porad jsou? Jsem mel za to, ze je prave po teto uprave sundali... kdyz je tam osadili prvni rok, tak to bylo docela vtipne, snezilo a od Prahy byla vanice a souvisla vrstva snehu a sra*ek, ktera skoncila asi metr pred cedulema... dal jen cista, mokra dalnice :D

Odesláno

ja uvidím musím na technickou tak až prolezu technickou tak je tam dám.už se těším mám totiž nové dneska jsem je nechal obout a vyvažit.když prolezu trechnickou tak je tam hodím.protože na tech zimakach to hrozně plave je to jak na vodě:mrk

Odesláno
Ještě počkám, nic mne nehoní. :papa:papa

No mně trochu honí...v těhlech teplotách ty zimní myslím nejsou úplně nadšený, to vzorek mizí o dost rychleji.

to maš pravdu.si myslím že docela mizi když človek hodně jezdi..

Odesláno

Jako Oddie, dnes mi dorazily nový gumy, takže pozítří přezout Peugeota a Felda přezuta dneska ...

Jenom jsem si chtěl letos ještě zalyžovat, ale to už asi nevyjde ... kua .. :roll

Odesláno

někde jsem četl, že pro toho, co najezdí ročně do 10 tis. km a není zrovna závodník stylem ježdění (např. nejezdí vůbec dálnici), se vůbec nevyplatí přezouvat na letní...,co si o tom myslíte?

Odesláno
někde jsem četl, že pro toho, co najezdí ročně do 10 tis. km a není zrovna závodník stylem ježdění (např. nejezdí vůbec dálnici), se vůbec nevyplatí přezouvat na letní...,co si o tom myslíte?

Taky myslím,že jsou to zbytečně vyhozené peníze za letní gumy.Při takových nájezdech.A řeči o brzdných drahách,úbytku vzorku atd. neberu.Za čtyři roky to při přezouvání stejně nesjedu ten vzorek a jak \"odborníci\" placení gumárenskými společnostmi radí ve všech médiích,tak po těch 4 letech už zimní gumy neplní funkci ani při vysokém vzorku a vyhodit je si myslím v dnešní Kalouskově době ožebračování lidí může málokdo.Takže je stejně každý dojezdí v létě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...