Fortune88 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 ja sem přezul již včera...nedalo mi to:-) Citovat
MatrixChose Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Já už mám 14 dní. Druhej den sněžilo, do města jsem to přejel a těď už je teplo. Citovat
kajvet Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Jelikož se chystám na hory do Harrachova 1.4. tak tam zimáky ještě nechám Citovat
Fusion Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Že jsem nějak rychle přezul... ale vysvětlil jsem jim, že je krásně a pak jsem jim ukázal v kufru ty zimní, tak mi řekli, ať jedu :D Policajtům do přezouvání nic není. Přes zimu není povinnost přezout, to je špatnej výklad, je zákaz vyjet bez zimních pneumatik za nepříznivýho počasí, nebo když se dá předpokládat. Citovat
Šalda Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Zítra jdu na STK, tak nechám zimní, ale potom už přezuju:D Citovat
Bigbadjohn Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Fusion máš pravdu, ale pokud jsi za značkou \"zimní výbava\" tak je musíš mít nehledě na povětrnostní situaci, už o tom psal Pe.Tr o kousek výš. Docela blbost, ale takových blbostí je Citovat
Fusion Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Popř. přebrals auto na benzínce v mezicedulí od osoby velmi vzdálené Na D1 je hlídání dodržení totoho značení nereálný. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 no kdo by mě stavěl, v dnešní době není o nehody nouze a takové odmítnutí plnění bolí víc než pokuta Citovat
Vvitty Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Oni tam ty cedule porad jsou? Jsem mel za to, ze je prave po teto uprave sundali... kdyz je tam osadili prvni rok, tak to bylo docela vtipne, snezilo a od Prahy byla vanice a souvisla vrstva snehu a sra*ek, ktera skoncila asi metr pred cedulema... dal jen cista, mokra dalnice Citovat
Bigbadjohn Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Nevím jak na dálnici, ale u nás ty cedule jsou stále. Jsou celkem k ničemu, ale jsou tu. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 ja uvidím musím na technickou tak až prolezu technickou tak je tam dám.už se těším mám totiž nové dneska jsem je nechal obout a vyvažit.když prolezu trechnickou tak je tam hodím.protože na tech zimakach to hrozně plave je to jak na vodě Citovat
davidekcz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Ještě počkám, nic mne nehoní. :papa No mně trochu honí...v těhlech teplotách ty zimní myslím nejsou úplně nadšený, to vzorek mizí o dost rychleji. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Ještě počkám, nic mne nehoní. :papa No mně trochu honí...v těhlech teplotách ty zimní myslím nejsou úplně nadšený, to vzorek mizí o dost rychleji. to maš pravdu.si myslím že docela mizi když človek hodně jezdi.. Citovat
oddie Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Já přezouvám zítra, včera mi přišly letní gumy, tak zítra už jen naběhnout do dílny a přezout si je. Citovat
Neon Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Jako Oddie, dnes mi dorazily nový gumy, takže pozítří přezout Peugeota a Felda přezuta dneska ... Jenom jsem si chtěl letos ještě zalyžovat, ale to už asi nevyjde ... kua .. Citovat
ChouLu Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Po D1 od Jihlavy až do Brna není jedinná značka Zítra jedu tento úsek na letních Citovat
ozzy56 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 někde jsem četl, že pro toho, co najezdí ročně do 10 tis. km a není zrovna závodník stylem ježdění (např. nejezdí vůbec dálnici), se vůbec nevyplatí přezouvat na letní...,co si o tom myslíte? Citovat
oddie Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Z hlediska ceny ano, z hlediska chování auta v létě na zimních ani náhodou. Citovat
lape Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 někde jsem četl, že pro toho, co najezdí ročně do 10 tis. km a není zrovna závodník stylem ježdění (např. nejezdí vůbec dálnici), se vůbec nevyplatí přezouvat na letní...,co si o tom myslíte? Taky myslím,že jsou to zbytečně vyhozené peníze za letní gumy.Při takových nájezdech.A řeči o brzdných drahách,úbytku vzorku atd. neberu.Za čtyři roky to při přezouvání stejně nesjedu ten vzorek a jak \"odborníci\" placení gumárenskými společnostmi radí ve všech médiích,tak po těch 4 letech už zimní gumy neplní funkci ani při vysokém vzorku a vyhodit je si myslím v dnešní Kalouskově době ožebračování lidí může málokdo.Takže je stejně každý dojezdí v létě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.