tomike Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Zdravim. Tak radost z noveho auta netrvala dlho. Posledne dni, rano ked ho vyberiem z garaze, zatvaram vrata zrazu otacky vyletia na 1300 a motor celkom slusne trha. Skusal som ho nechat pobezat no otacky neklesaju, pomoze iba jazda aj to chvilku citit jemne trhanie, no po par sto metroch jazdy je motor ok, po zastaveni otacky klesnu na cca 800 a ide nadherne. Auto mam druhy mesiac, robi to posledny tyzden. Skusim vymenit palivovy filter aj ked pochybujem, ze to moze byt problemom. Ma niekto podobne skusenosti popripade ako sa riesi takyto poblem? Pri kupe bolo auto preklepnute v origo servise v Kosiciach, vratane komplet diagnostiky a nevykazovalo ziadnu chybu. Co s tym?? dik za rady Citovat
stefano Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Ahojte chalani. Som myslel, že ani také niečo neexistuje, a čuduj sa svete. hnusoba ,dúfam že si robíš srandu a také niečo v aute nemáme. http://cs.wikipedia.org/wiki/Demultiplexor Citovat
cvrlo Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 to je nejaká blbosť ...si robí srandu:mrk či...?? Citovat
adam.bogocz Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 samo že si dělá prču... Multiplexor a Demultiplexor nemají s trháním motoru určitě žádnou spojitost Citovat
tomike Odesláno 18. březen 2012 Autor Odesláno 18. březen 2012 Jasne, ze si robi srandu. Uz som to konzultoval s Hnusobom a treba len prehrat softver v riadiacej. Sa priznam, odlahlo mi. Citovat
Judes Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Potom sem napíš či pomohlo to prehratie softu. Citovat
tomike Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Vraj to nie je prvy x co riesia takyto prejav motora. Hned vedel o com rozpravam ked som mu volal. Citovat
hnusoba Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Už sme zopár demultiplexorov vymenili :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.