Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau. chcem sa opytat ci funguje prehravanie hudby z mobilu cez bluetooth? Podarilo sa mi na auto napojit aj telefonovat no ked skusam akokolvek prehrat hudbu tak to nefubguje. Mam Samsung Galaxy s2. A este sa chcem opytat kde sa napaja AUX kabel. dakujem

Odesláno

Hudba z mobilu přes BT jde jen u některých verzí. Obecně tam, kde je USB vstup. Pokud je jen jack nebo 2x cinch tak to asi nepůjde.

Odesláno

Já mám bluetooth handsfree - též mi hudba nefunguje, i v nastavení je pouze nastavení telefonu, seznam kontaktů, poslední volání, atd. Jinak já mám osobně AUX - 2x CINCH v přední zásuvce před spolujezdcem na levé straně. Akorát jsem přes to zkoušel pouštět MP3 přehrávač a má to děsnej \"útlum\" - hraje to hrozně potichu - nevím jestli je problém jen u mě?

Odesláno

No AUX je právě ta \"červená a bílá zdířka\" - čili pravý a levý kanál ke zvuku - čili 2x audio cinch jak jsem psal ;) Takže můžeš zkusit tak jako já - kabel 2x cinch a na druhé straně 3,5mm jack - zastrčit do mp3 přehrávače, nebo mobilu a na rádiu přepnout \"source\" na aux - tím se ti posílá hudba z MP3/mobilu do \"autorádia\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...