globusko1 Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Čau. chcem sa opytat ci funguje prehravanie hudby z mobilu cez bluetooth? Podarilo sa mi na auto napojit aj telefonovat no ked skusam akokolvek prehrat hudbu tak to nefubguje. Mam Samsung Galaxy s2. A este sa chcem opytat kde sa napaja AUX kabel. dakujem Citovat
Pajda Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Hudba z mobilu přes BT jde jen u některých verzí. Obecně tam, kde je USB vstup. Pokud je jen jack nebo 2x cinch tak to asi nepůjde. Citovat
IceBee Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Já mám bluetooth handsfree - též mi hudba nefunguje, i v nastavení je pouze nastavení telefonu, seznam kontaktů, poslední volání, atd. Jinak já mám osobně AUX - 2x CINCH v přední zásuvce před spolujezdcem na levé straně. Akorát jsem přes to zkoušel pouštět MP3 přehrávač a má to děsnej \"útlum\" - hraje to hrozně potichu - nevím jestli je problém jen u mě? Citovat
diri Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 u mna s BT a USB vstupom funguje aj bluetooth audio /napr. cez iPhone a aj SonyEricsson/ Citovat
IceBee Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 JJ, tak to vypadá, že je to opravdu jak psal Pajda Citovat
IceBee Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Spíš by mě taky zajímalo, jestli to všem hraje tak potichu přes ty cinche? Citovat
globusko1 Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 a kde sa pripaja AUX ? V priehradke mam len nieco cervene a biele. nic na aux :/ Citovat
IceBee Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 No AUX je právě ta \"červená a bílá zdířka\" - čili pravý a levý kanál ke zvuku - čili 2x audio cinch jak jsem psal Takže můžeš zkusit tak jako já - kabel 2x cinch a na druhé straně 3,5mm jack - zastrčit do mp3 přehrávače, nebo mobilu a na rádiu přepnout \"source\" na aux - tím se ti posílá hudba z MP3/mobilu do \"autorádia\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.