KamilZ Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 zdravim vas. Mam 207 GT a premyšlam nad chipom ma niekto skusenosti s chipovanim tohto modelu počul som totiž ze by to nemuselo vydržať turbo. Dik z rady Citovat
pretekar Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Odporucam Profituning v BA. Robil som u nich niekolko verzii softu pre mojho tatosa a vzdy spokojnost. Pokial das len chip tak sa o turbo neboj. Musis sa k nemu spravat ako k turbu a vydrzi. Ak pojdes do extremu ako ja tak ti klakne po 10000. Potom jedine silnejsie Citovat
vendelinek Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 ty chceš čipovat dvě auta? nebo proč to tady máš 2x:myslim:D Citovat
KamilZ Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 neviem skocilo mi to tam 2x samo. Ja to budem upravovat na plyn sna to nebude robit problemy potom. a do extremu neleziem aj tam to nad 5000 uz tak netaha takze to ani netocim len mozno po chipe bude lepsi vo vyssich otackach. a sorry za pravopis pisem z telefonu.. Citovat
KamilZ Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 inak profituning poznam som z popradu momentalne v CZ ale aj v prahe maju pobocku .... Citovat
antal Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Pretekar tým extremom nemyslel otáčky alebo vytáčanie auta ale výkon Citovat
Petr král T Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 ...o čipování se zde napsalo dost. Doporučuji nečipovat !!! Jsou to vyhozené peníze a ojeb na puberťáky. Citovat
Cinicman Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 A jéje... pan král je tady... To radšej tie tabletky do nádrže, že jo... Citovat
Petr král T Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 ... jójo, cinicman, a když už tak král T. Ale i tak nečipovat ! Tabletky samozrejme používam a viem prečo (polku na jednu nádrž ). Citovat
PACHO Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Ja sa tu opakujem, prečo si niekto kupuje také auto, s ktorým nie je spokojný, a má hroznu potrebu auto cipovat. Veď keď už tak túžiš \"trhať asfalt\" a všetkých predbiehať, tak si kúp rovno auto s poriadnym motorom. Citovat
Cinicman Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Ja sa tu zatiaľ neopakujem, ale to prečo si niekto kupuje také auto, s ktorým je spokojný ale má hroznú potrebu auto čipovat je jeho vec... Motor s turbom je na to stvorený tak prečo nie? Citovat
Milan134 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Tabletky samozrejme používam a viem prečo (polku na jednu nádrž ). A jaké dávaš?Niesú to len mentos v inom obale? ps: Prepáčte nedalo mi:) [upravil dne 18/3/12 19:04 od Milan134] Citovat
pretekar Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Original soft v THP 150/156 od Peugeotu je hrozny. Auto sa chova ako diesel. Nad 4500 umreta mrtvola. Chip nie je vobec zla vec pokial je spraveny kvalitne. Neviem kolko km a rokov s autami po chipe ma \"Petr kral T\" za sebou ale ja po mojich uz dlhorocnych skusenostiach na niekolkych autach hovorim kedykolvek. Staci sa pozriet na moju 207-mu a vidis. Auto si clovek zacina upravovat/chipovat vzdy ked ho prestava bavit a zvykne si na seriovy vykon, ktory mu pri kupe stacil. Takze reci o tom aby si kupil hned \"trhaca asfaltu\" neberiem vazne, lebo aj tie \"trhace asfaltu\" zacinaju byt casom nudne.... Citovat
KamilZ Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Ja sa tu zatiaľ neopakujem, ale to prečo si niekto kupuje také auto, s ktorým je spokojný ale má hroznú potrebu auto čipovat je jeho vec... Motor s turbom je na to stvorený tak prečo nie? keby som chcel kupit auto na spotrebu tak by som ani ziadne nepotreboval a nechal by som si novu Octaviu 1,6 tdi a jazil by som za 5l nafty a rozhodne nie pomaly. kedze mam vztah k benzinovym motorom a k autam ktore niesu len krabicou na premiestnovanie sa z bodu a do bodu b hladal som take auto z ktoreho by som mal aj pri tom vsetkom nejaku zabavu. mozno by mi stacil aj ten tvoj fichtl no kedze vyuzivam auto na pracu a pri presunoch musim byt co najrychljsi tak by ta 1,4 ka brala 8l a stejne by sa trapila. v konecnom dosledku by ma predbehla konkurencia a ja by som bol bez zisku. takze niesme vsetci ako ty niektory si vyberaju auto srdcom a iny podla stavu penazenky... a ja som chcel auto na zabavu pri praci... Citovat
Cinicman Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Mne to písať nemusíš, ja s tebou plne súhlasím... skôr si chcel citovať o jeden príspevok vyššie, že ?! Citovat
pretekar Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 keby som chcel kupit auto na spotrebu tak by som ani ziadne nepotreboval a nechal by som si novu Octaviu 1,6 tdi a jazil by som za 5l nafty a rozhodne nie pomaly. kedze mam vztah k benzinovym motorom a k autam ktore niesu len krabicou na premiestnovanie sa z bodu a do bodu b hladal som take auto z ktoreho by som mal aj pri tom vsetkom nejaku zabavu. mozno by mi stacil aj ten tvoj fichtl no kedze vyuzivam auto na pracu a pri presunoch musim byt co najrychljsi tak by ta 1,4 ka brala 8l a stejne by sa trapila. v konecnom dosledku by ma predbehla konkurencia a ja by som bol bez zisku. takze niesme vsetci ako ty niektory si vyberaju auto srdcom a iny podla stavu penazenky... a ja som chcel auto na zabavu pri praci... :super:super [upravil dne 20.3.2012 12:57 od pretekar] Citovat
KamilZ Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 keby som chcel kupit auto na spotrebu tak by som ani ziadne nepotreboval a nechal by som si novu Octaviu 1,6 tdi a jazil by som za 5l nafty a rozhodne nie pomaly. kedze mam vztah k benzinovym motorom a k autam ktore niesu len krabicou na premiestnovanie sa z bodu a do bodu b hladal som take auto z ktoreho by som mal aj pri tom vsetkom nejaku zabavu. mozno by mi stacil aj ten tvoj fichtl no kedze vyuzivam auto na pracu a pri presunoch musim byt co najrychljsi tak by ta 1,4 ka brala 8l a stejne by sa trapila. v konecnom dosledku by ma predbehla konkurencia a ja by som bol bez zisku. takze niesme vsetci ako ty niektory si vyberaju auto srdcom a iny podla stavu penazenky... a ja som chcel auto na zabavu pri praci... presne tak sorry. a tu zabavu som zazil vcera. kedze mam dodatocne upraveny podvozok tak prejazdy zatacok su pre mna malina. idem na vyjazd a na rovinke ma dobehla alfa 159. ja son do zaacky vletel 110 a videl v zrkadle ako sa ma snazi drzat no nejak sa neudrzal a podivne sa skrutil. potom ma dobehol o 2 km dalej. na rovinke. a to je ta zabava. bezpecna... ahoj! :super:super [upravil dne 20.3.2012 12:57 od pretekar] Citovat
KamilZ Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 keby som chcel kupit auto na spotrebu tak by som ani ziadne nepotreboval a nechal by som si novu Octaviu 1,6 tdi a jazil by som za 5l nafty a rozhodne nie pomaly. kedze mam vztah k benzinovym motorom a k autam ktore niesu len krabicou na premiestnovanie sa z bodu a do bodu b hladal som take auto z ktoreho by som mal aj pri tom vsetkom nejaku zabavu. mozno by mi stacil aj ten tvoj fichtl no kedze vyuzivam auto na pracu a pri presunoch musim byt co najrychljsi tak by ta 1,4 ka brala 8l a stejne by sa trapila. v konecnom dosledku by ma predbehla konkurencia a ja by som bol bez zisku. takze niesme vsetci ako ty niektory si vyberaju auto srdcom a iny podla stavu penazenky... a ja som chcel auto na zabavu pri praci... presne tak sorry. a tu zabavu som zazil vcera. kedze mam dodatocne upraveny podvozok tak prejazdy zatacok su pre mna malina. idem na vyjazd a na rovinke ma dobehla alfa 159. ja son do zaacky vletel 110 a videl v zrkadle ako sa ma snazi drzat no nejak sa neudrzal a podivne sa skrutil. potom ma dobehol o 2 km dalej. na rovinke. a to je ta zabava. bezpecna... ahoj! :super:super [upravil dne 20.3.2012 12:57 od pretekar] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.