Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte :) Kamarád mě poprosil abych se vás tu zeptal kolik by mohl dostat za svou 206CC. Má totiž zaseklou převodovku a nemůže sehnat novou, tak bych vás tady chtěl poprosit jestli by jste mi sem nemohli napsat nějákou přibližnou cenu :)

Výbava:

1.6 hdi 80kw, rv 2005, najeto 31. tis km, ABS, ASR, ESP, digi klima, orig rádio, palubní pc, limitka roland garros, v interiéru imitace bílého zlata, el. okna, el. ovládaná a sklápěcí zrcátka, el.střecha, alu kola 16\", pneu 205/45 goodyear f1, 4x airbag. Na laku sem tam škrábanec od běžného provozu, ale žádný extrém.

Předem díky moc všem za reakce :)

post-37304-1410962275794_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak cena prý okolo 160 tisíc. Jestli chceš dám ti kontakt a můžeš se s ním na ceně blíž domluvit a dát mu svůj návrh :)

[upravil dne 27/3/12 22:48 od FiFa_cze]

Odesláno

Tak jsem se tam díval a 1.6 HDI je tam za 190 tisíc s tím, že má teda rok výroby 2006, ale má o něco málo víc najeto a je to obyčejná výbava :) obyč sedačky atd :) To co kamarád prodává je v plné palbě Roland Garros :) takže cena se mi zdá teda +- úměrná

S tím, že je tam ta 1.6 HDI jen jedna :)http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/206/8850078?goFrom=list

[upravil dne 28/3/12 19:07 od FiFa_cze]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...