Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau lidičky nemáte někdo schéma zapojení kabelu co vede od radia k měniču nebo kde by se dal koupit předem diky jedná se o radio clarion na cd a měnič je take clarion v peugeotu za něj chtěji 750 obj. číslo v peugeotu je toto 6514 Y

[upravil dne 14.3.2012 18:53 od ZdenekN]

Odesláno

tak metr kabelu stoji tak 10 korun potrebujes 8x5 metru to je aspon 400 + 50 za konektory + piny. no nevim. ale jestli mas draty zadarmo a chces se do toho presto pustit tak pozor Peugeot clarion nemusi mit stejne zapojeni jako normalni Clarion a jen tak pro zajimavost kabely se prodavaji normalne nejak takto http://stualarm.cz/kategorie/car-audio/kabely-a-adaptery/kabely-pro-cd-menice/

[upravil dne 14/3/12 19:18 od Vítek1]

Odesláno

tak sem byl dnes v peugeotu kvuli aktivaci cd měniče a nemohli ho aktivovat řekli mi že moje radio neni asi přímo z vyroby peugeot a nějak jim to nešlo nevíte jestli se to dá sparovat nebo ne

[upravil dne 16.3.2012 16:47 od ZdenekN]

post-15334-14109622775478_thumb.jpg

[upravil dne 16.3.2012 16:50 od ZdenekN]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě aktivoval člen Koblih69 a také to vypadalo že to nepujde.Nakonec nám to šlo a ani jsme nevěděli jak jsme to tam povolili :)

Odesláno

Ja mam na Origo radiu Clarion 3 konektori ISO , 1 na napajanie, 2 na repro, 3 na DO pod volantom.

Vedla toho je ktuhovy konektor na pripojenie CD menica.

Kamarat mizohnal druhy CD menic Clarion, lebo ten moj bol pokazeny a doniesol aj kabel a presne taky aky tam mam aj ja a to nebolo z rovnakeho auta.

Skor popozeraj, ci nie je nejaka redukcia na tvoj konektor a konektor menica, kde je predpokladam gulaty, ako mam ja.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...