Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

400kc za par minut prace


VincentCZE

Recommended Posts

Ahoj Chces 300kc za nic?:) Poslu ti registraci do ZUNO - registrujes se online, kuryr ti priveze smlouvu podepises, zalozej ti ucet, poslu ti tam 100kc, zaplatis od nich kartou nekde v obchode (bez poplatku - stejne jako vedeni, do dneska sem jim nedal ani 1kc, mam to uz asi pul roku) a dostanes od nich 300kc.Pak ucet muzes zrusit(online)-opet bez poplatku

A jeste ti necham tech 100kc:))

staci SZ kde bude mejl ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proste tip od zuna nalakat do zuna lidi, 300kc poslou tomu kdyz tam nekoho sezene(ja z toho novymu cloveku poslu 100kc aby mohl zaplatit v obchode kartou a nemusel cekat na vejpletu nebo tak neco(nebo nedejboze kvuli tomu nekde menit cisla uctu)(pouzivam to jako ucet hlavni).(kdyz zaplati kartou- dostane ON 300kc:) tzn celkem 400kc:) zni to slozite, ale je to jednoduche - jakmile dostane 300kc od zuna - muze ucet zrusit(nikde se nezavazuje ze ucet zaklada na urcitou dobu) - zruseni je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak může to být nějaké promo, že dávají 300Kč bonus na založení účtu. Akorát to zjevně chce důkladně pročíst podmínky, pokud to dávají, jestli v tom mají skutečně díru, nebo jestli to mají ošetřené... Jinak se chystám založit si účet u některé z těch nových bezpoplatkových bank, ale nevím, jestli to bude zrovna tahle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona to tak moc jeho věc není. Ta banka ty peníze někde vzít musí. Nejsem ekonom, jsem technik... Ale myslím, že zákon o zachování hmoty a energie platí všude. Ani ekonomika, natož jedna banka není perpetuum mobile, kde by jen tak z ničeho vznikaly peníze. Pokud je někomu daj, někomu jinému je musej vzít. By bylo zajíémavý, co by na to řekla ČNB, co by dozorující orgán a úřad pro hospodářskou soutěž.

[upravil dne 13.3.2012 16:07 od Edison]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...