Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poradna a propočet pojistného... ALLIANZ a jejich slevy!


skuci

Recommended Posts

Ahoj @skuci prosim o naceneni POV na Honda Hornet 600, rv 2003, najeto 38000km já řidič bez nehod přes 120 měsíců Praha. Zkus prosím i sezonni pojisteni. Ted mam od kvetna do rijna a platil jsem 1000, ted chtej asi 1200 coz je narust o 20% a to nehodlam tolerovat, dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na nového dvoulitrového Boxera mi stanovili pojistku 14 505 Kč, při výchozí ceně 610 tis. za vůz. Je tam povinné, havarijní se spoluúčastí 5%, skla bez spoluúčasti a střet se zvěří se spoluzúčastí 1%. Kooperativa a přes prodejce. Uniqua mi nabídla totéž za asi o 2 tis více. Necelé. Mám 191 bezeškodních měsíců, jenž Uniqua mi vyčítala malou nehodu za asi 40 tis. škody celkem v roce 2006, od té doby jsem neboural, ale tam nějaké bezeškodní měsíce nechtějí uznávat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...

Jen tak pro info.

Řešil jsem pov.+hav.+GAP na nové auto(5008) a musím říct,že jsem se nestačil divit.Oslovil jsem pár pojišťoven a z nabídek jsem vybral dvě.(CSOB a ALLIANZ) Když došlo na lámání chleba a smlouvání o ceně,tak se začali dít věci.Můj favorit Allianz se mohla přetrhnout jen aby udělal za každou cenu lepší nabídku,ale i když byly obě nabídky cenově srovnatelné CSOB nabízela navíc vyšší plnění,nižší spoluúčast,úrazové pojištění,pojištění zavazadel a nemusí se tam každý rok dokazovat nájezd km.

A teď k jádru věci.Allianz nakonec udělala o pár stovek lepší nabídku,tak jsem si ji nechal (stejně jako od csob) nezávazně zaslat na e-mail a ejhle.Vše se zdálo zalité sluncem,ale po zkontrolování vstupních údajů jsem si všiml,že Allianz,aby se dostala na lepší cenu,tak mi poskytla vip slevu tak,že u havarijka s gapem snížila cenu vozu o 140 000 kč.Takže(nedej bože) v případě odcizení nebo totálky o tyhle prachy přijdete.Allianz mě tímto jednáním hodně zklamal a od teď ho řadím mezi šmejdy.

Ve finále tedy CSOB s touto nabídkou.

Havarijní pojištění

•    Živelní pojištění

•    Střet se zvěří a poškození zvěří

•    Střet, pád a náraz vozidla

•    Jakékoli jiné poškození - včetně skel

•    Vandalismus

•    Asistenční služby

•    Odcizení

•    Garance pojistné částky - do 5 let stáří vozu Vám garantujeme, že v případě odcizení nebo totální škody Vám zaplatíme celou pojistnou částku

Spoluúčast:Havarijní pojištění

Při využití smluvního servisu 0% ( 1 tis. Kč), bez ohledu na to, jak je nastavena spoluúčast ve smlouvě.

Při nevyužití smluvního servisu 5% ( 5 tis,Kč)

 

Připojištění obvodových skel:

Při využití smluvního servisu 0 Kč.

Při nevyužití smluvního servisu 10%.

 

Povinné ručení

•    200 mil. Kč limit plnění újmy na majetku

•    200 mil. Kč limit plnění újmy na zdraví

•    V ceně úrazové pojištění řidiče ve výši 300 000 Kč

•    V ceně pojištění osobních věcí řidiče 15 000 Kč a rodinných příslušníků 15 000 Kč

•    Asistenční služby pro případ nehody i poruchy vozidla po celé Evropě

•    Pojištění škod na vlastním vozidle do 10 000 Kč - bez spoluúčasti

•    Zapůjčení náhradního vozidla do 10 000 Kč

 

A cena 10.087,-  

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojištění obvodových skel se vztahuje na všechny okna,včetně předního.Nevztahuje se pouze na panoramu.

Kolik stojí čelní okno netuším,ale dobrejch 15 v případě potřeby.

  Vena garážmistr    s každou pojišťovnou proběhli dva tel. hovory,takže nic dramatickýho.

 

      

      

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...

U ČSOB pojišťovny byla v minulých létech akce dálniční známka na rok 2017 a rok 2018 zdarma za sjednání pojištění, přitom alespoň u mě vychází jako jedna z těch levnějších pojišťoven. Jelikož plánuji pořízení HAV, tak jsem se informoval u ČSOB pojišťovny, zda se chytá i letos tato akce. Operátorka mi sdělila, že na 99% ano, ale že to ještě není úplně schválené a především se neví, kdy to spustí, zda září, říjen ...Tak pro někoho kdo plánuje pořízení třeba havarijního pojištění, je to docela zajímavá nabídka, tak jen pro info. Věřím, že to pro někoho bude lákavá akce stejně jako pro mě. 

Nejdůležitější podmínky:

- musí být sjednáno přímo na webu ČSOB pojišťovny

- splátka ročního pojistného musí být zaplacena v jedné splátce, tedy naráz

- cena pojištění musí být minimálně 5000 Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Pokud by někomu pomohlo, tak zhruba od poloviny nebo od konce října plánuje ČSOB pojišťovna opět akci "Dálniční známka na rok 2020 zdarma" za sjednání autopojištění. Může být povinné ručení, nebo havarijní pojištění případně kombinace obou pojištění. Podmínka je, aby pojištění přesáhlo částku 5000Kč. Což v případě HAV není problém, u některých mladých není problém toho dosáhnout ani u POV. Sám na tuto akci čekám a sjednám HAV, protože mi to ušetří 1500Kč za koupi známky, kterou jinak stejně musím koupit 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Aha. Tak to třeba mě tam havarijko vychází na úplně parádní cenu. Ta prostřední varianta (full akorát bez GAP) mě na mojí 308 vychází nějakých 7500Kč s 0% spoluúčasti a krásných 5200Kč s 3% spoluúčasti. A k tomu ta známka. Když vezmu ostatní pojišťovny, tak jsem tam minimálně kolem 6500Kč a výše, bez známky. Kolega si pojišťoval teď nedávno nového Rapida a i včetně GAPu ho to vyšlo na necelých 7000Kč (auto nové za 380k Kč). Takže třeba u mě se to parádně vyplatí. Hned jak to spustí, tak sjednávám. Havarijko vychází nejlevněji a ta známka co bych stejně musel kupovat je fajn. Samozřejmě, že kdyby pojistka byla o 5k dražší než jinde, tak se jim na to můžu ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes sjednáno. Nakonec cena byla ještě trošku jiná. Na základě dalších produktů u ČSOB mě HAV na 190 tis. Kč s 3% spoluúčastí vycházelo na cca. 4200 Kč. Kvůli akci jsem se potřeboval dostat nad 5000Kč. Jelikož skla i asistenčky už mám u POV, tak jsem zvolil variantu s 0% spoluúčastí a výsledná cena 6018Kč za Dominant (all risk včetně odcizení). Varianta bez odcizení se spoluúčastí 3% vycházela dokonce nějak na 3700Kč. Podle mě super cena. Teda bonusy full, žádná škodní událost. Levněji dle srovnávače vycházela jen nějaká servisní pojišťovna, tam byl základ za 5% spoluúčastí za nějakých 3300Kč. Na přibližně stejnou cenu mě ještě vycházela Axa, avšak bez známky. Co mě akorát zarazilo, tak to, že po zanechání žádosti o kontakt na webu ČSOB Pojišťovny mi volal nějaký maník z nějakého callcentra nabízejícího hromadu produktů a ani netušil, že abych dostal známku musí být pojistné uhrazeno v jedné splátce a musí být vyšší než 5000Kč. Čekal bych, že to se mnou bude řešit přímo pracovník ČSOB, to mě trošku zarazilo, tak jsem jim pak ještě psal na FB.

 

Citovat

Dobrý den, Aleši, pokud jste sjednával pojištění po telefonu, kontaktovala Vás naším jménem společnost, která je certifikovaným zprostředkovatelem naší pojišťovny s licencí ČNB. Nemusíte mít obavy, tato společnost ukládá a zpracovává všechna Vaše data v souladu s platnými zákony a bezpečnostními standardy. Doufáme, že nyní jsme situaci vyjasnili a zachováte nám důvěru. Za tým ČSOB Pojišťovny Zuzana

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...