Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Partner, kolik za přihlášení na CZ ??

Recommended Posts

Odesláno

Jj, vypadá pěkně, i když co jsem si teď všiml za posledních pár dní, fotky často hodně klamou:( A sedačky u řidiče jsou v 90% všechny na opravu, aspoň u těch co jsem poslední dobou viděl, ale mám známýho čalouníka, takže v pohodě.

Vix: Ten chlápek co to prodává psal, že 7200.- a bude to nahlášený na mě i s STK, emisema a podobně, ale to právě nechci, když to napíšu na tchána, tak ušetřím 3000.- za eko výpalný, a 800.- za přepis, takže bych platil jen evidenčku a STK plus emise, což je cca 1400.- jen nevím jak je to s těma Rakouskýma dokladama, kam to mám jít přihlásit. A taky zda s tím můžu jet po silnici, nebo si někde nechat udělat převozky?

[upravil dne 11/3/12 11:05 od Šalda]

Odesláno

na prevoz po svych potrebujes prevozky, v nemecku stoji kolem 50-100Euro, jsou na ruzne dlouhou dobu a je v tom i pojisteni.

tady v cechach pak evidencka, emise, dovozova STK cca 2500, vystaveni technicaku, to je tusim 1500-2000 no a pak prihlaseni na znacky 800

[upravil dne 11/3/12 11:06 od Ferry]

Odesláno

Ferry, takže si musím zajít na Úřad pro převozky, potom si to můžu dovézt, pak bych šel na evidenčku, potom na úřad, kde mě za cca 2000.- dají TP a značky?

Odesláno

prevozky bys mel zaridit v rakousku, existujou uz i cesky webovy stranky, kde ti zaridi zahranicni prevozky

pak na nich dojedes do cech, vyberes si STK, kde ti udelaji ty prohlidky a zaroven tam vetsinou do druheho dne vystavi cistopis TP, s tim pak jdes na urad pro znacky

Odesláno

jak tady píšou klucí,za ty peníze ti to stojí,vypadá pěkně,tak ti držim pěsti at si to dovezeš v cajku domu bez problemů:super

a to už sis u něj zamluvil?aby si tam nepřijel a už to tam nebylo:myslim

když už je to v CZ tak by to mělo mít převozku,nebo ne?

[upravil dne 11.3.2012 11:22 od vendelinek]

Odesláno

Vendi, žádný zamluvení není, to bych mu musel dát nějakou zálohu, jinak se na Tebe každej vyprdne, dneska ráno mě psal, že auto je stále k mání. On to mohl převézt na vozíku, tudíž by převozku mít nemusel.

Odesláno

Sežeň někoho s bazarovýma převozkama. Plechová značka se zeleným písmenem kraje a čtyřmi čísly. K těm je kniha jízd, do ní se zapíše tip auta a cesta. Jinak jestli s tím pojedeš po ose, tak pojistku ne? Nebo to je stále pojištěný? :myslim Nebo to odvést na podvalu. :) Určitě budeš muset udělat čistopis, když je to dovezený, evidenčku, STK a přepis. Ale to jsi psal.

Odesláno

Ferry: Na STK udělají čistopis? Mě ho dělali normálně na úřadě.

Šalda: no počítej STK, čistopis, značky = +- 5000,- Já dal v jeden den i s pojištěním, prostě komplet, ale všude tlačenka :D

Odesláno

aha, sorry, myslel jsem, ze to stoji jeste za carou, no bud sehnat ty cesky prevozky se zelenyma pismenama jak uz nekdo psal nebo podvalnik a odvezt to na nem.

to MatrixChose, nevim jak je to jinde, ale ja tady v Pze vzdycky dostanu cistopis na STK od toho technika, co dela dovozovou prohlidku (nekdy to stiha jeste do vecera a nebo behem druhyho dne, tak mozna ma svoje znamy, to netusim :) )

Prihlasit auto treba do Jihlavy uz jsem pak jel s hotovym cistopisem TP a kartickou od emisi a tam uz jsem dostal jen znacky za 800, osvedceni o TP a nalepky emisi a STK

[upravil dne 11/3/12 15:32 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...