LORD_mapiv Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Zdravím, potřeboval bych auto napíchnout na diagnostiku. Mám 2.1 TD 406ku. Potřebuju povolit tempomat a vytáhnout z jednotky chyby, asi bude špatný nějaký čidlo a potřebuju vědět jaký. Docela to spěchá, byl jsem domluvenej tady na vysočině s jedním člověkem, ale nějak se nemůžeme nahnat, tak chci poprosit, jestli nemá někdo diagnostiku v HK/Pardubicích a eventuelně Chrudimi a pomohl mi za nějakou úplatu? Zítra dopoledne pojedu na týhle trase. Prosím o pomoc.. Citovat
Dave_k Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 U 2,1TD tempomat nepovolíš jelikož nemá BSI. Musíš sehnat celej set tempomatu (páčka, spínače, jednotka, ovladač plynu). Citovat
LORD_mapiv Odesláno 10. březen 2012 Autor Odesláno 10. březen 2012 okej, ale to nemeni nic na situaci. litaji mi otacky obcas a je to neprijemny hlavne pri razeni.. potreboval bych zjistit, kde je chyba.. Citovat
Dave_k Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Diag mám a zajížďku by jsi ke mně ani neměl, ale bohužel nesu doma. Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 no u 2.1 TD s cerpadlem Lucas by to snad melo jit, tam neni potreba to vakuovy ovladani Citovat
Dave_k Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Tyhle díly vykopnul servicebox, při zadání motoru 2,1TD. Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 no jo, ten nekdy vyhazuje nesmysly, zkusim se podivat do Peugeot Laser DVD, tam tusim schema bylo, ale mam ho v jinym pocitaci, tak to nebude hned Citovat
LORD_mapiv Odesláno 10. březen 2012 Autor Odesláno 10. březen 2012 v poho, to asi pocka vzhledem k tomu, ze to vydrzelo do ted... diky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.