dzin Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 zdravim vas poradte preco mi len kedy tedy odomkne dialkove dvere baterky som dal nove aj to mi odomkne ale musim mat skoro kluc oprety az o dvere a nasmerovane na senzor aby to odomklo inak to nejde a meter od auta nemam sancu otvorit auto diky 98 r.v. Citovat
Lubo181 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ahoj moje tak isto fungovalo a potom casom uz vobec ale bol som sa pytat v Peugeote ale oprava vysla dost tak uz mam novy central a s alarmom Citovat
miroja Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Predpokladam, ze to funguje na obdobnom principe ako infra DO pri ovladani spotrebnej elektroniky. Je pravdepodobne, ze bud zoslabla vysielacia ledka, alebo prijmac infra. Ak ti to moc nehovori, skus sa skontaktovat s niekym, co opravuje elektroniku. Mohol by ti na skusku vymenit najskor vysielaciu infraledku, alebo posriet ten snimac. Ja mam radio (aktualne nesparovane ) Citovat
Lubo181 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ano problem je väcsinou v kluci ta ledka postupne prestane fungovat to iste ma aj kamarat na Renaulte tiez ten kluc je VALEO oprava toho kluca sa neoplati lebo tu ledku je tazko zaobstarat ale treba to skusit Citovat
miroja Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Ak by tam sla mechanicky z DO k telke, skusil by som to. Nezabudni si dat pozot na spravne zapojenie K/A. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.