Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

při jízdě nad 2 tis otáček je slyšet turbo (syčení), s narustajícím počtem otáček je to hlasitější a hlasitější. u 130 km/h se to syčení neda vydržet......Zvuk bych přirovnal, jako když Vám někdo u ucha vypouští pneumatiku:myslim Před zimou byl v kabině při občasnem vytočení motoru cítit spáleny olej, mechanik našel praskliny na obou hadicích u turba, vyměnil je. Dotaz na ono hlasité syčení mě řekl, že odchází turbo a výměna atd.....Řekl bych z jeho strany univerzalni odpověď. Spotřeba je stále okolo cca 5,1- 5,4, coz si myslim, ze neni zle..

Nějáké nápady, čím by tohlo být a případně jak to vyřešit? Nebo nějáky tip , kde mi turbo, případně vše pořeší? Jsem z východních čech

Odesláno

Šel bych od nejjednoduššího, takže zkontroluj jestli máš celé sání v pořádku tak jak má být (všude správně nasazené hadice a dotáhlé), potom kdyžtak zkontrolovat turbo a těsnost věcí okolo

Odesláno

Já měl hadici turba upadenou a při přidělání hadice turba mi tam nedali převleky. Tudíž to někde podsává a syčí, musím se taky na to kouknout, protože to syčení je někdy k nevydržení. Takže sem si převleky pořídil, ale ještě sem se k tomu nedostal, abych je tam dal. Tak to může být jedna z příčin.

Odesláno

Teď mi zrovna praskla hadice od ic k turbu (už podruhé) auto jede třeba na tempomat do 2tis. otáček ok, ale když chci přidat tak uteče tlak a ztrácí výkon. Kolísá výkon.. Scháním novou..... :papa

Odesláno

Tak to byla opravdu rozpojena hadice díky bohu :)) Jinak turbo prošlo diagnostikou a tlaky a vše je ok, pry mu to dokonce ve vyšších otáčkach naměřilo, že to má vetší tlak něž má mít.....

Odesláno

tak to já mám tlaky do cca 3000 ot. mírně pod a pak zase mírně nad požadoavaným, ale asi je to normální. Jede to dobře, tak to neřeším, má své odjeto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...