Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Webasto Thermo Top Z/C-D


strycek2

Recommended Posts

To som sa ti snazil vysvetlit, ze ten potenciometer je len ovladaci prvok, nie regulacny. Ale vidim, ze to ti je jasne.

Nemam snahu sa s tebou dokarat ako je ovladany motor kurenia v mojom aute. Je to rocnik 2001 digi klima.

K tomu hasicaku: Castokrat tak dopadnu ludia v snahe usetrit za kazdu cenu. Popripajaju si v aute hocico od hocikade, ziadne pravidla, ziadne priechodky. Urcite si sa stym stretol aj ty, ze pred tebou tam bol vseumelec.

Netvrdim, ze to nevies spravit, alebo by ti to nefungovalo, ale ja by som si bastelnicku do auta nedal. Je to len moj nazor a nemusi s nim nikto suhlasit.:bacha

Myslim ze nie som sam, co by uvital niejake blizsie info ako si rozbehol bufik, ventilator, co kde ako pripojit, ake problemy sa ti vyskytli, na co si dat pozor. Cez leto sa toho da vonku vela stihnut, a na zimu budeme vysmiaty/ vyhriaty. :mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IPCU je dobastl úplně stejný, navíc o to horší, že je univerzální. V tomhle rozdíl není. Jinak jak bude čas ještě nevím, zatím to zapojené není, jen doplněné oběhové čerpadlo s hadicemi, a dost mě zklamalo, že tam je stará verze webasta, která neumí sama spouštět oběhové čerpadlo a kabinový větrák, nemá na to výstup, pod krytem je jen slepá díra místo konektoru, takže i tohle budu muset dodělat sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este som rozmyslal, ze by som doplnil na hadicu bimetalovy kontakt , ktory by oneskorene zapinal ventilator. Zbytocne to zerie baterku, ked je radiator este studeny. A v mrazoch kazdy voltik dobry.

A nezabudni fotit, fotit, fotit,... drzim palec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 let později...
  • O 3 měsíce později...
před 1 hodinou, J.Petr napsal:

Taky bych to chtěl zprovoznit aby to v zimê ohřálo motor. Asi už těch aut není tolik a už to není aktuální. Zdá se mi že to tu celkově upadá.

vsak staci pogooglit a navod najdes za 0.32s.

A az budes mit konkretni dotaz k prestavbe, tak se ti urcite dostane odpovedi, vykrik "taky bych to chtel zprovoznit" je toliko jenom zvolanim tveho prani, ale co my s tim jako ?

806_1996-2002_2.0hdi_prestavba_webasto.pdf

Upraveno uživatelem Ferry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Péťa napsal:

Myslím, že to tady na fóru trochu zná. Buď je to sám @Jepík (což předpokládám) a zapomněl původní registraci + udělal před rokem novou, nebo to je jeho syn.

Pravda,byl jsem tu kdysi jako Jepík. Fakt je že jsem sem několik let nepsal,jen nakoukl co se tu děje - v té době jsem neměl žádného pegiho tak ani nebylo o čem psát,holt život se někdy ubírá jiným směrem než by jsme si přáli. No a v tý době se tu někde psalo že neaktivní členové budou smazáni a jelikož jsem se tu nemohl najít tak jsem se tu zaregistroval znova. Všem se tedy omlouvám za to co jsem napsal. Pozoruji to i na jiných fórech od tý doby co je Facebook a  a další,tak příspěvků ubívá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A k tomu tématu,màm už pátou 806tku za poslední tři roky - proč to je na dlouhé vyprávění v jiném tématu. Příští týden budu kupovat další a ta má právě tohle nezávislé topení a budu to předělávat tak abych si to mohl v zimě zapnout před jízdou pro ohřev motoru. Předělat hadice nebude problém,jen mě děsí ta elektrika - jsem na tohle úplněk antitalent a nerad bych aby se tím mím pokusem nezlikvidovalo ještě něco jiného,to by mě z toho asi kleplo.

Upraveno uživatelem J.Petr
Překlep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...