pitrsh Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 mel bych dotaz strejc ma 206 1,4 HDI auto jede v nouzaku ne vzdy jen obcas sviti kontrolka motoru diagnostika pise rele predzhaveni nic vic toto rele nemuze motor hodit do nouzaku prece je to divny uz nevim co stim je nejake rady? dekuji Citovat
jogi24 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 a ako sa Ti prejavuje nudzovy rezim? Bol si na diagnostike? Citovat
pitrsh Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 auto obcas jde do 2tis otacek a pak se to zastavi diagnostika mi napsala jen rele predzhaveni nic vic Citovat
jogi24 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 No skus ist najskor po tej poruche co ti napisala diag. Clovek nikdy nevie, a daj skontrolovat turbo.Na VW group je bezne zanesenie turba sadzami a potom nedava potrebny tlak a padne do nudzoveho rezimu. Ten FAP mas OFF aj v RJ?Mashoaj fyzicky prec? Citovat
pitrsh Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 moje 307 ma fap off to mi delal straki ale ja tu resim strejcovo 206 1,4 hdi a ta fap nema je divny ze to nic nepise to by napsalo nizky tlak turba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.