Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

My z Chotěboře si s to můžeme dát přes HB s váma, není problém. Lepší než jet osamoceně. Jestli v 11:00 máme bejt v Kolíně, tak by to chtělo nejdéle v 10:00 vyjet. Takže co takhle sraz v 09:30 - 09:45 na parkovišti u HB obřadní síně?

GPS:

49°37\'16.164\"N, 15°34\'19.851\"E

Odesláno

tak této komunikace já se asi zúčastňovat nebudu... já se budu napojovat až tady v Kolíně :D abych Vám ukázal, kde budeme parkovat až půjdeme na jídlo ;-)

mám teda zamluvit to Tavernu na 20.4. na 11:00...?

Odesláno

Určitě, souhlasím s váma :) Alespoň nikdo nebude bloudit :) ...

Takže Jihlaváci sraz u baumaxu

a Broďáci sraz u obřadní síně

Takhle by to mělo být nejideálnější :) Kdo chce teda dělat \"vlajkovou loď\" ? :) Klidně pojedu první, nebo jestli chce Lukáš (ChouLu) :P Je mi to v podstatě jedno :)

Jinak parkování v Kolíně bude trochu problém. Věřím, že nám Skuci pomůže :)

skuci: jj, kdyžtak zamluv to tam na tu jedenáctou (20.4.)... Předem díky za pomoc :)

Musím ještě teda dozamluvit TPCA, nebrala mi paní telefon, potvora jedna :D Ale 20.4. by to mělo klapnout :)

Odesláno

Takže, termín máme zarezervovaný ale ještě jim musím vyplnit dotazník a chtějí počet hostů.

Kdyžtak pokud víte, že ještě někoho ukecáte nebo víte, že by jel, tak do dneška do večera bych udělal uzávěrku a +/- bych přidal ještě 2-3 hosty navíc, kdyby se ´ještě někdo rozhodl jet.

Takže uzávěrka přihlášených je v neděli 4.3. v 20:00 - pokud se najde nějákej ten opozdilec, tak má ještě šanci - budu to posílat v pondělí ráno cca tak v 7:00 :)

Odesláno

jak to bude s tou přítelkyní, budeš jí tam psát a když by jí nedali volno, tak jí případně potom vymažeš...?

koukal jsem že pojede pohromadě, takže pojedete asi přes Čáslav, tak bych na Vás mohl počkat na začátku Kolína a tady už bych Vás navedl...

jinak co se týká parkování...

cca 300 metrů od tý restaurace je Obchodní centrum Futurum, tam je to s parkováním v pohodě, přes tejden je tam vcelku volno a navíc první 3 hodiny parkování zdarma, což je dobrý ;-)

jinak až bude seznam lidí + - tak na tenhle počet to zarezervuju...

Odesláno

Skuci, díky moc ;) bude fajn když to zamluvíš....možná by byl fajn i salonek... Ještě se Tě chci zeptat, jestli nevíš jak je to s tou bobovou dráhou ? Jestli by bylo potřeba to dopředu zamluvit :)

Jelikož jedou i členové z moravy a od trutnova, dal bych sraz na parkovišti v OC Futurum v Kolíně :) Přeci jen aby jsme se tam někde nehledali, protože každej přijede jiným směrem :)

Jihlava, HB a Chotěboř, ta je jasná, sraz jihlaváci u Baumaxu, brod a okolí se připojí u obřadní síně, na parkovišti a odtud pojede kolona do Kolína :)

Moraváci by se mohli k naší pug koloně připojit, pokud by měli podobnou trasu :)

Odesláno

hele je mi to jedno... pokud trefíte až do Futura... no problém já tam na Vás počkám ;-) jinak můžu ještě na tu bobovou dráhu zavolat jak to s nima letos vypadá co a jak ;-) případně se tam můžu zastavit, když bych jel do Kutný Hory...

Odesláno

Kdybys na to měl čas a chuť byla by to paráda ;)

S tím příjezdem.... jestli se ti bude chtít, můžeš nás čekat před Kolínem a přes Kolín řídit naší kolonu :)

A díky moc za pomoc s organizací :) něco ti za to budu muset vymyslet :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...