Péťa Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Nejvíc mě zatím pobavila hláška \"Podnapilý český fanoušek vypadl z tramvaje\" :D Citovat
MilanF1 Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Tak dostali na pr**l Já to viděl od 65. minuty - stačilo Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 me pobavila hlaska, ze Sivok neomylne nahrava na kopacky soupere. Prej jsme celili kvalite soupere, prd, my tu kvalitu proste nemame, adios vsazene penizky. Bilek je sice vul (za tohle ale tolik nemuze), ale s jednim utocnikem dostat ctyrku od rusaku, no nekde je neco spatne...... Citovat
davidekcz Odesláno 8. červen 2012 Autor Odesláno 8. červen 2012 Rusové hráli dobře... My tužku :-( Snad příště... Citovat
Spaceeeek Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Jsou to bídaci:( Pokaždý když říkaj že si na soupeře věřej tak prohrajou. To zas bude ostuda doufám že toho Bilka vyhoděj, by mě zajímalo kolik zápasů vubec s nároďákem vyhrál:myslim Citovat
davidekcz Odesláno 8. červen 2012 Autor Odesláno 8. červen 2012 S tím Bílkem s tebou souhlasím.... Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Někde jsem zaslechl, že má podepsanou smlouvu na několik let. Citovat
MJSytic Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Tak doufám, že si to tam Kajvet i tak užil Výhru jsem nečekal, ale že dostanou až takovu rychtu, a že po 65min bude půlka týmu šlapat vodu, tak to jsem fakt nečekal:o Můj tip byl 2:0. Před kolegyní, která z \"neznalosti\" tipovala 4:1 tímto smekám Citovat
Rotorhead Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 na celou tuhle celosvetovou saskarnu, kolem preplacenych primadon, a zblblych fanousku se da rict jen jedno Citovat
Danilo Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 na celou tuhle celosvetovou saskarnu, kolem preplacenych primadon, a zblblych fanousku se da rict jen jedno :super krátké vystižné a přesné . Jen bych změnil v českých končinách slovo fotbal za - kopaná - přesněji okopávaná . Fotbal se hraje na západ od našich hranic . [upravil dne 9/6/12 09:30 od Danilo] Citovat
davidekcz Odesláno 9. červen 2012 Autor Odesláno 9. červen 2012 na celou tuhle celosvetovou saskarnu, kolem preplacenych primadon, a zblblych fanousku se da rict jen jedno Proč furt nadávát, že jsou to přeplácený primadony? Není to náhodou závist? Oni mají já ne? Citovat
davidekcz Odesláno 9. červen 2012 Autor Odesláno 9. červen 2012 Tak doufám, že si to tam Kajvet i tak užil Výhru jsem nečekal, ale že dostanou až takovu rychtu, a že po 65min bude půlka týmu šlapat vodu, tak to jsem fakt nečekal:o Můj tip byl 2:0. Před kolegyní, která z \"neznalosti\" tipovala 4:1 tímto smekám Tak, tak. Zážitek asi byl velkej, jen ten výsldek :( Nějak to včera vůbec nezvládli. Ale já jsem optimista, proti Řecku vyhrajeme a pak si to rozdáme s Polákama o postup... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Leda v hokeji a zaplať pánbůh za ten hokej. Na ten se můžeme dívat aniž by to byla ostuda. Doufám že se ten pan Žloutek co udělal z našeho nároďáku vaječinu si po mistrovství ani neškrtne Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 No vzhledem k tomu, že už má svý jistý (Míra mu prodloužil smlouvu), tak nevím nevím Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 proc to nemaji jako ja v praci ? splnim plan dostanu velkou mzdu (vitezstvi) nesplnim plan dostanu hovno (prohra) no a ja se snazij jak cyp abych furt vyhraval Citovat
Laďa Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Protože by chodili domu jako žebráci:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.