Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám takovej zvláštní dotaz. Nevíte čím by mohl být problem, když mi palubní počítač hlásí průměrnou rychlost jen do 36km/hod? A to i když jedu po dálnici. Nějak se mi to nelíbí, pac i spotřeba vyletí rychle nahoru a pak jde dolů pomalu. A přitom už pak na aktuální spotřebě mám třeba i o 5litru míň.... :-(

Odesláno

bla otazka... ked pojdes po dialnici 100km/h a vynulujes pc tak ti ukaze sto priemerku, ale ked vojdes do mesta a pojdes 40km/h tak ti uroby priemer, a k tomu prirataj rozbehy t,j, 0km/h az 40km/h a priemeruj tak mas odpoved...

to iste spotreba vynuluj pri rozbehu mas okamzitu spotrebu 10-12l potom jazdis dlhsiu dobu 4-5l takzas priemer... matika :papa

Odesláno

Na aktuální rychlost je tachometr a palubní počítač je zase na průměrnou spotřebu. Nehledej problém kde není používej věci ty které jsou k tomu určené.:D:papa

Odesláno

No blbá otázka to není. Není to mě první auto a tak proto sem se rozhodl optat se. Není možný kdyz jedu po dálnici aby mi to v Brne vybehlo na spotřebu 10 litrů a v praze mít stále 10 litrů a průměrná rychlost 36km. A přitom aktuální spotřeba při jízdě byla kolem 6litru. A rychlost 100km/hod

Odesláno

akoze toto co? mam pre teba jeden matematicky napad, skus jazdit konstantne raz tak a raz tak, nahod hodnoty do kalkulacky a finta fň? neverim, ale ukaze ti to iste ako palubak :D

ale teraz vazne, predstav si, ze tyzden jazdis v meste, rychlost od 1-60 km/h + statie na na tych cervenych srandach (pozn.semafory) a popritom pojdes po dialnici dvakrat do tyzdna trebars rychlostou 140 km/h, pricom dlzka jazdy je zhruba 2-3 hodky...fakt si myslis, ze tychto 4-6 hodin lietania po dialnici ti vyhodi priemernu rychlost jazdenu denne niekolkokrat v meste zo 40 na 120? to je nerealne (a to som nespomenul zapchy) ;)

Odesláno

tak jeste jednou, abych vam ukazal, ze nejsem blbec..... vynuluju PC na benzine v brne. Jedu do Prahy po nasi slavny D1 a kdyz dojedu do Phy na zacatek Chodova (pozn. stale je to jeste dalnice), tak mam prumernou rychlost 36km/h Uz je jasny co mam na mysli? proste mi ta rychlost nestoupne vic jak tuhle rychlost, i kdyz jedu jen po dalnici a rychlost je 100km /hod

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...