Lafry Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Ahoj, mám takovej zvláštní dotaz. Nevíte čím by mohl být problem, když mi palubní počítač hlásí průměrnou rychlost jen do 36km/hod? A to i když jedu po dálnici. Nějak se mi to nelíbí, pac i spotřeba vyletí rychle nahoru a pak jde dolů pomalu. A přitom už pak na aktuální spotřebě mám třeba i o 5litru míň.... :-( Citovat
dodo407sw Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 bla otazka... ked pojdes po dialnici 100km/h a vynulujes pc tak ti ukaze sto priemerku, ale ked vojdes do mesta a pojdes 40km/h tak ti uroby priemer, a k tomu prirataj rozbehy t,j, 0km/h az 40km/h a priemeruj tak mas odpoved... to iste spotreba vynuluj pri rozbehu mas okamzitu spotrebu 10-12l potom jazdis dlhsiu dobu 4-5l takzas priemer... matika Citovat
Laďa Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Na aktuální rychlost je tachometr a palubní počítač je zase na průměrnou spotřebu. Nehledej problém kde není používej věci ty které jsou k tomu určené.:papa Citovat
Lafry Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 No blbá otázka to není. Není to mě první auto a tak proto sem se rozhodl optat se. Není možný kdyz jedu po dálnici aby mi to v Brne vybehlo na spotřebu 10 litrů a v praze mít stále 10 litrů a průměrná rychlost 36km. A přitom aktuální spotřeba při jízdě byla kolem 6litru. A rychlost 100km/hod Citovat
cambi Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 akoze toto co? mam pre teba jeden matematicky napad, skus jazdit konstantne raz tak a raz tak, nahod hodnoty do kalkulacky a finta fň? neverim, ale ukaze ti to iste ako palubak ale teraz vazne, predstav si, ze tyzden jazdis v meste, rychlost od 1-60 km/h + statie na na tych cervenych srandach (pozn.semafory) a popritom pojdes po dialnici dvakrat do tyzdna trebars rychlostou 140 km/h, pricom dlzka jazdy je zhruba 2-3 hodky...fakt si myslis, ze tychto 4-6 hodin lietania po dialnici ti vyhodi priemernu rychlost jazdenu denne niekolkokrat v meste zo 40 na 120? to je nerealne (a to som nespomenul zapchy) Citovat
Lafry Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 tak jeste jednou, abych vam ukazal, ze nejsem blbec..... vynuluju PC na benzine v brne. Jedu do Prahy po nasi slavny D1 a kdyz dojedu do Phy na zacatek Chodova (pozn. stale je to jeste dalnice), tak mam prumernou rychlost 36km/h Uz je jasny co mam na mysli? proste mi ta rychlost nestoupne vic jak tuhle rychlost, i kdyz jedu jen po dalnici a rychlost je 100km /hod Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Opravdu nevím, jaká příčina by mohla způsobovat takovou zvadu. Citovat
Martinsk Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Nechaj si prehrať soft. Malo by to pomôcť Citovat
vasekwalenta Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 ahoj me to ukazujen porad 35km:D:D Citovat
anthraX306 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 mne ukazuje 40 km a to po dalnici nejezdim Citovat
JaraKara Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 aktuálně mám 56km/h a to jezdím jen přes vesničky do práce...dálnice je pro mě TABU Citovat
307rg Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 no zrejme to započítava aj čas kedy auto stojí a motor beží tak sa niet čo čudovať, že sú také priemery:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.