Pe.Tr Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 tak sem bychom se mohli vkládat fotky našich mazlíků. :D:D tohle bylo zvířátko v motorovém prostoru jednoho pána , tuším, že jsem to fotil v pondělí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Fotil jsi to včera - 2012-02-28 10:13:36 Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 jj vidiš , jen doplním že to zviřátko není v tomle stavu po aplikaci spreje proti kunám Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 No je vidět že je pěkně sušený, asi mu bylo sakra velký teplo a nebo chcíplo hlady:D Akorát nechápu tu polohu, to je jak kdyby to nějakej myšák držel za ocas a pěkně zezadu... a pak ji tam chuděru ponechal v ty poloze:D:D:D [upravil dne 29/2/12 22:45 od Radek Hurvajz] Citovat
Dundee Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Nevim, co je na tom pravdy, ale kolega mi tvrdil, že jeden pán jezdil Fáčkem a po zimě strašnej smrad z topení, tak otevřel kapotu a na převodovce měl smotanýho nějakýho psa... Citovat
Driver Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Minulou zimu jsem před odjezdem šel dolít kapalinu do ostřikovačů. Otevřu kapotu a na motoru ležela kočička, motor byl ještě teplý protože jsem cca dvě hodiny předtím přijel tak se tam vyhřívala. Nevím co by stihla udělat kdybych rovnou sedl do auta a nastartoval.... Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 měla by spálený nožičky,todle se povedlo jedný číče v bejvalý práci,a vydržela tam cestu 26km tam a zpátky a když přijely do práce,tak vylezla ležela s nožičkama na zádech a lízala jak prdlá jednu po druhý,tak jí holky z vrátnice 14 dní ošetřovali a teď už se z ní stala erární hlídačka,za odměnu,jak se o ní starali,jim tam zustala:) Citovat
macik.83 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Tphle mel kamos v motoru, bohuzel jsem nestihl vyfotit, kde lezela Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Někde jsem to už psal - manželka parkovala vedle takového křoví a něco z křoví furt smrdělo. jedno mi volá, že jí nejde řadit 2 a 4 tak jsem to zkusil a vypadalo to na mechanický problém. Kouknul jsem pod auto a ejhle, v místě táhel na převodovce, byla kočička. Teda zbytek. Musel jsem jí vylámat dřevěnou tyčí, nic moc prácička, ale z \"keře\" to pak hned přestalo smrdět Někde tu mám rejsky v pylovém filtru - musím pohledat Citovat
miroja Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Ja som toho zvera zatial nepristihol, akurat som nasiel uz viackrat na prevodovke korky chleba. Raz bol dokonca koniec chleba zapasovany medzi motorom a kapotou. Vsimol som si to, ked som chcel cossi pozriet v motore. Bol uz zaplesnety a drzal celkom dobre na tej ciernej deke zospodu kapoty ked som ju zdvihol. Mal som trochu pockat, mozno by som z toho mal hrianky :-)))) Zeby nejaky potkan (krysa - pre mladsiu generaciu v Ceskej republike :-)) ) ? Citovat
ivanh Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Este na sluzobnom Zigulaku sa mi po zime, hlavne ked bolo vlhko, objevoval zapach v kabine, po dlhom hladani som zistil ze v rozvode kurenia mam mumifikovanu mys. Dostala sa tam tak ze Lady mali na strane nasavania vzduchu do kurenia zaklapku ( nieco ako lietajuce dvere ktore ake chodia iba jednym smerom ) Takze myska mohla dnu ale nemohla uz von a to sa jej stalo osudnym. Citovat
Butrus Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Rok 2004, tenkrát služební Felicie. Cca. 14 dní jsem cítil smrad a po otevření motoru bylo jasno. Když jsem tu krysu nebo co to je bral velkýma kovářskýma kleštěma, tak se pěkně rozpadla a vypadlo z ní asi tisíc bílých červíků, který napadali všude možně po motoru. Pomohla zahradní hadice a pořádný oplach motoru. Citovat
macik.83 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Butrus, tak to bych si radne odpliv 2-3 litriky, pfuj Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Butrus: To je dobrej spáč Škoda že nemám fotku té kosti co jsme vytáhli z motorového prostoru firemní dodávky.Byla to kost o velikosti vepřového kolene Citovat
Durii Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 ja by som chcel vidiet aky tvar by mali tie zvieratka keby ich niekto vytiahol z V6 HDI ako z herbara Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Už je mám rejsky bylo to dost v kalupu a měl jsem jen mobil a třásly se mi ruce... [upravil dne 1/3/12 17:01 od koblih69] Citovat
marko306 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Rejsky = škrečkovia? Ešte keď som mal 306, tak mi do nej chodil susedov kocúr, najskôr na zadné koleso Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Rejsky = škrečkovia? Ešte keď som mal 306, tak mi do nej chodil susedov kocúr, najskôr na zadné koleso http://cs.wikipedia.org/wiki/Rejsek_obecn%C3%BD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.