Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sem bychom se mohli vkládat fotky našich mazlíků.

:D:D:D

tohle bylo zvířátko v motorovém prostoru jednoho pána , tuším, že jsem to fotil v pondělí.

post-9613-14109622512694_thumb.jpg

Odesláno

No je vidět že je pěkně sušený, asi mu bylo sakra velký teplo a nebo chcíplo hlady:D

Akorát nechápu tu polohu, to je jak kdyby to nějakej myšák držel za ocas a pěkně zezadu... a pak ji tam chuděru ponechal v ty poloze:D:D:D

[upravil dne 29/2/12 22:45 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Nevim, co je na tom pravdy, ale kolega mi tvrdil, že jeden pán jezdil Fáčkem a po zimě strašnej smrad z topení, tak otevřel kapotu a na převodovce měl smotanýho nějakýho psa...

Odesláno

Minulou zimu jsem před odjezdem šel dolít kapalinu do ostřikovačů. Otevřu kapotu a na motoru ležela kočička, motor byl ještě teplý protože jsem cca dvě hodiny předtím přijel tak se tam vyhřívala. Nevím co by stihla udělat kdybych rovnou sedl do auta a nastartoval.... :blicismajlik

Odesláno

měla by spálený nožičky,todle se povedlo jedný číče v bejvalý práci,a vydržela tam cestu 26km tam a zpátky a když přijely do práce,tak vylezla ležela s nožičkama na zádech a lízala jak prdlá jednu po druhý,tak jí holky z vrátnice 14 dní ošetřovali a teď už se z ní stala erární hlídačka,za odměnu,jak se o ní starali,jim tam zustala:)

Odesláno

Někde jsem to už psal - manželka parkovala vedle takového křoví a něco z křoví furt smrdělo. jedno mi volá, že jí nejde řadit 2 a 4 tak jsem to zkusil a vypadalo to na mechanický problém. Kouknul jsem pod auto a ejhle, v místě táhel na převodovce, byla kočička. Teda zbytek. Musel jsem jí vylámat dřevěnou tyčí, nic moc prácička, ale z \"keře\" to pak hned přestalo smrdět :D

Někde tu mám rejsky v pylovém filtru - musím pohledat ;)

Odesláno

Ja som toho zvera zatial nepristihol, akurat som nasiel uz viackrat na prevodovke korky chleba. Raz bol dokonca koniec chleba zapasovany medzi motorom a kapotou. Vsimol som si to, ked som chcel cossi pozriet v motore. Bol uz zaplesnety a drzal celkom dobre na tej ciernej deke zospodu kapoty ked som ju zdvihol. Mal som trochu pockat, mozno by som z toho mal hrianky :-))))

Zeby nejaky potkan (krysa - pre mladsiu generaciu v Ceskej republike :-)) ) ?

Odesláno

Este na sluzobnom Zigulaku sa mi po zime, hlavne ked bolo vlhko, objevoval zapach v kabine, po dlhom hladani som zistil ze v rozvode kurenia mam mumifikovanu mys. Dostala sa tam tak ze Lady mali na strane nasavania vzduchu do kurenia zaklapku ( nieco ako lietajuce dvere ktore ake chodia iba jednym smerom )

Takze myska mohla dnu ale nemohla uz von a to sa jej stalo osudnym.

Odesláno

Rok 2004, tenkrát služební Felicie. Cca. 14 dní jsem cítil smrad a po otevření motoru bylo jasno. Když jsem tu krysu nebo co to je bral velkýma kovářskýma kleštěma, tak se pěkně rozpadla a vypadlo z ní asi tisíc bílých červíků, který napadali všude možně po motoru. Pomohla zahradní hadice a pořádný oplach motoru.

post-31496-1410962251854_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Butrus: To je dobrej spáč :D

Škoda že nemám fotku té kosti co jsme vytáhli z motorového prostoru firemní dodávky.Byla to kost o velikosti vepřového kolene :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...