Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny klubáky...

v příštích pár dnech mi má přijít XS nárazník, rád bych nechal zavařit díry po mlhovkách a proto se ptám, neznáte někoho z Vysočiny, kdo kvalitně svařuje plasty ?

Nevadí mi firma ani někdo, kdo to má jako hobby. Případně bych uvítal i zkušenosti s danou osobou nebo firmou. Předem díky :)

Odesláno

jo,je tady jedna firma ,co svařuje plasty,ale nevim jestli by se ti to vyplatilo,je docela drahá,a jestli by ti to vubec vzali ,jedině chytit někoho,a na melouch,ale moc se snima už nestýkám,jelikož už tam 4 roky nedělám

Odesláno

Právě sháním, aby to nebylo kdovíjak drahý... jeden pán mi napsal že mi to za 1000 Kč svaří....ale za 2 díry po mlhovkách je to sakra dost...to radši zkusím svý šance s pájkou nebo horkovzduškou a kouskama plastu... :nevim

Odesláno

Já znám jednoho týpka kousek od Chotěboře, svařoval mi lemy a dokonce kvalitně nahradil i chybějící kus. Takže tak. Ceny ucházející. Kdyby byl zájem, tak seženu kontakt.

Odesláno

Béďo, lakování bych zvládnul sám ale kdyby ses zeptal na to svaření, byla by to paráda :) jsou to jen 2 díry na mlhovky, možná nějáká menší prasklina...když by byla dobrá cena, tak bych nechal zavařit i znak na masce...možná :)

Peta...bohužel, tady na vysočině asi nic moc :(

Odesláno

Dejl,ten dělal nárazníky a masky Martymu777 a Mízovi,napiš jim,maji kontak určitě.Nebo když počkáš do zítra,seženu,teď zavařoval sousedovi zadní nárazník na 206ku (očko a prolis na výfuk za 200kč) :papa Je kousek od Havl Brodu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...