skuci Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 na ty kola bych se toho bál, tam je to extra zatížený no... ale tak třeba to bude cajk... jj golfa... střecha je originál barva... :-D Citovat
Moral3z Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Ahááá ja vždycky myslel, že máš folii na střeše :D Citovat
skuci Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 no prááávě... střecha byla jediný místo, na který právě nebyla... :-D Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 tak a protože se blíží jaro, tak jako každý rok už přemýšlim, jak zkrášlit auto ... napadlo mě takovej malej detail na kolech a tak sem nelenil, koupil folii a z garáže vytáhnul jedno kolo na zkoušku... no a z výsledku jsem naprosto uchvácen takže budou následovat další 3 původní vzhled natáhnutí folie, vytvarování a vyřezání otvorů... finální podoba Citovat
safi1 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Vyzera to velmi zaujimavo teraz len aby to vydrzalo Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 uvidíme ale je to folie co drží a vydrží tak nevidím důvod... navíc tady máme spešl bezdotykový mytí aut tak to budu prohánět tím Citovat
Moral3z Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Vypadá to naprosto luxusně... Včera jsem tam poprvý byl a musim říct, že myčka je supr, jen by to chtělo nějaký sušení.. Nebavím mě to tam hadrem leštit Potáhni tou folii celý auto Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 hele na sušení je ten poslední program... vosk a sušení... akorát že když je 0st. tak to moc nefunguje... :-D celý auto už bych nikdy nedělal... je to hrozná práce... Citovat
Judes Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Vizerá to zaujímavo ale krajšie boli bez toho karbonu. Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 uvidíme jak to bude vypadat až budou nasazený na autě... Citovat
HonzaZ Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Asi jsem moc konzervativní, ale bez toho karbonu se mi líbí víc. Nějak mi tam nesedí. Citovat
Judes Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Ten karbon je teraz taký tuningový trend ale bez neho viac vyniknú. Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 No take se mi vice libily pred potazenim folii ale tak pockam sijak to bude vypadat na aute Btw uz mas poreseny ten tukanec ze Dzbanu ? Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 já už mám auto opraveno a je zase jako nový a kluci nevim přesně, ale myslím že moje poslední info bylo takový, že čekaj na nafocení takže by to taky mělo být už v poho... Citovat
hawkey Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Jéé a taková to byla krásná kola Ne, tak třeba to bude ok .. nicméně myslím si, že právě ten stříbrný prvek na jinak černých discích a kolech byl právě tou elegancí .. tím spíše na tmavém autě .. no ale uvidíme, třeba to bude jako celek vypadat dobře Osobně očekávám, kdy přijde první firma, která nabídne pneumatiky, samozřejmě tuningové, v jiné barvě, než černá ... To je totiž jedna z mála věcí, která zatím chybí Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2013 Autor Odesláno 3. březen 2013 barevný kola už existujou... [upravil dne 3/3/13 13:54 od skuci] Citovat
radim.1008 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 já už mám auto opraveno a je zase jako nový a kluci nevim přesně, ale myslím že moje poslední info bylo takový, že čekaj na nafocení takže by to taky mělo být už v poho... U mě byl technik ve čtvrtek, přijel za mnou do práce a způsobil malé pozdvižení Zítra jedu ke klempířovi a mezi tím budu čekat, jak se předvede pojišťovna Citovat
skuci Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 když sem si dneska zase hrál s karbonovou folií a potahoval kola napadlo mě zkusit ještě ten jojo znak místo černý potáhnout touhle folií a výsledek si myslím o 100% lepší Citovat
hawkey Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Noooo, pán je suvenýr .. Vypadá to dobře, pěkná práce .. budeš to zkoušet na autě? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.