Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na ty kola bych se toho bál, tam je to extra zatížený no... ale tak třeba to bude cajk...

jj golfa... střecha je originál barva... :-D

post-40711-14109629104579_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak a protože se blíží jaro, tak jako každý rok už přemýšlim, jak zkrášlit auto :D... napadlo mě takovej malej detail na kolech a tak sem nelenil, koupil folii a z garáže vytáhnul jedno kolo na zkoušku... no a z výsledku jsem naprosto uchvácen takže budou následovat další 3 :super

původní vzhled

IMAG1832_2.jpg

IMAG1833_2.jpg

natáhnutí folie, vytvarování a vyřezání otvorů...

IMAG1834_2.jpg

IMAG1835_2.jpg

finální podoba :)

IMAG1836_2.jpg

IMAG1837_2.jpg

Odesláno

uvidíme :) ale je to folie co drží a vydrží tak nevidím důvod... navíc tady máme spešl bezdotykový mytí aut tak to budu prohánět tím

Odesláno

Vypadá to naprosto luxusně... Včera jsem tam poprvý byl a musim říct, že myčka je supr, jen by to chtělo nějaký sušení.. Nebavím mě to tam hadrem leštit :) Potáhni tou folii celý auto :D

Odesláno

hele na sušení je ten poslední program... vosk a sušení... akorát že když je 0st. tak to moc nefunguje... :-D celý auto už bych nikdy nedělal... je to hrozná práce... :bojim

Odesláno

No take se mi vice libily pred potazenim folii ale tak pockam sijak to bude vypadat na aute :)

Btw uz mas poreseny ten tukanec ze Dzbanu ?

Odesláno

já už mám auto opraveno a je zase jako nový :) a kluci nevim přesně, ale myslím že moje poslední info bylo takový, že čekaj na nafocení ;) takže by to taky mělo být už v poho...

Odesláno

Jéé a taková to byla krásná kola :D Ne, tak třeba to bude ok .. nicméně myslím si, že právě ten stříbrný prvek na jinak černých discích a kolech byl právě tou elegancí .. tím spíše na tmavém autě .. no ale uvidíme, třeba to bude jako celek vypadat dobře ;)

Osobně očekávám, kdy přijde první firma, která nabídne pneumatiky, samozřejmě tuningové, v jiné barvě, než černá ... ;) To je totiž jedna z mála věcí, která zatím chybí :)

Odesláno
já už mám auto opraveno a je zase jako nový :) a kluci nevim přesně, ale myslím že moje poslední info bylo takový, že čekaj na nafocení ;) takže by to taky mělo být už v poho...

U mě byl technik ve čtvrtek, přijel za mnou do práce a způsobil malé pozdvižení :D Zítra jedu ke klempířovi a mezi tím budu čekat, jak se předvede pojišťovna :papa

Odesláno

když sem si dneska zase hrál s karbonovou folií a potahoval kola napadlo mě zkusit ještě ten jojo znak místo černý potáhnout touhle folií a výsledek si myslím o 100% lepší :)

IMAG1473.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...