Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

přední sem tam chtěl, ač jsem nekuřák, tak rád jezdím s lehce otevřenýma okýnkama na jaře a na podzim, nebo třeba za deště když je krásnej vzduch a to bez nich nejde... když jsou tam jen přední tak to vypadá fakt blbě... jsou do oblouku a ten pokračuje až na zadní okno jinak by to vypadalo uřízle a blbě...

Odesláno

Musel jsem si to dneska po srazu povinne precist a cumim co jsi s tim uz za pul roku stihl provadet za veci :D Moc pekna a hezky se v tom jelo ;) 140k je 140k ..

Odesláno

tak sem rád, že se svezení líbilo, ale tak byl to jen kousíček... alespoň člověk stačil trošku vyhládnout po tý ozzyho náloži... :-D

ozzy1: jj :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

MilanF1: jako ohnula i když nevim jakým způsobem se ohla ale je to tak...

Stibto: předemnou auto s koulí, chlap se rozjel na kruhák ale jelo mu tam zleva auto, tak to zadupnul ale to já sem nepředpokládal.

pipistrel: jako není roztřelenej celej předek v tom sem to myslel malej ťukanec, každopádně si myslím, že to oprava za pár desítek tisíc bude...

Odesláno

Moral3z: jj zahlídnul sem tě... na malym kruháku pod Kouřimkou

Cinicman: teď jsem koukal do Autokelly jen tak pro zajímavost... nárazník, mlhovka, ten středovej díl, lišta pod nárazníkem cca 25tis. + práce + lak si myslim, že 40tis. nebude stačit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...