Moral3z Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 nene, před tatrabarákama... To se divim, že ne kvůli vám... potkal sem i dvě červený policejní oktávky neoznačeny, jak si berou auta atd, a pak sem právě z baráku slyšel i nějaky hrábě a tůrování, tak sem si řikal, jestli jedete spanilku nebo co.. vypadalo to uplně jako rychle a zběsile pár aut vyneonovanejch atd.. ale tvoje s přehledem top [upravil dne 21/5/12 12:13 od Moral3z] Citovat
skuci Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 jj je fakt že některý tam takový byli no... ale tak já jel \"vcelku\" v klidu takže cajk... mno my sme totiž jeli a ten jeden řikal že se mu do cesty plet nějakej Peugeot tak sem myslel jestli si to nebyl ty... ale jeli sme ze Třech Dvor směr KH takže tak... Citovat
Moral3z Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 jj..každopádně to vypadalo jako pohodová akce Citovat
skuci Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 v rámci možností to pohodová akce byla... největší radost asi museli mít když ty blbci na konci začali troubit po výjezdu ze Třech Dvor od koupáku... Citovat
skuci Odesláno 29. květen 2012 Autor Odesláno 29. květen 2012 tak už sem musel konečně ve volném čase dodělat zadek ať je už takovej celistvej ;-) když už ten znak černej, tak i model trošku zviditelnění klubu a celá prdel hotova trochu detailingu... :-) Citovat
skuci Odesláno 30. květen 2012 Autor Odesláno 30. květen 2012 já sem věděl, že ta černá bude OK, ještě musim najít čas na potažení střechy černou folií a bude to nejlepší :-) Citovat
skuci Odesláno 10. červen 2012 Autor Odesláno 10. červen 2012 tak sem dneska měl volnou chvilku, tak mám konečně hotovo... takže... nejdřív pořádně umýt... natáhnout folii a pořádně porovnat o pár hodin později to pak vypadá takhle a ještě zrcátka hotovo tentokrát za pár minut... a velké finále Citovat
Mizlerek007 Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 krasavec... taky by se mi líbil v garáži bohužel mimo rozsah mích financí Citovat
skuci Odesláno 10. červen 2012 Autor Odesláno 10. červen 2012 na to co to auto umí a jak vypadá si myslim že to není zas tak mimo cenový relace ;-) ale tak to je asi jak pro koho mno... Citovat
Grlik Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 velice pěkné, chtělo by to asi lepší foto na lepším světle. Citovat
skuci Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 tak je to foceno ve dne :-) takže jedině až bude svítit sluníčko... ;-) Citovat
skuci Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 hele já ani nevim... není to ta profi co stojí 1000Kč za metr a víc... tahle stojí o dost miň ale dá se to s ní v pohodě lepit, není tak poddajná ale já sem na ní zvyklej, protože sem s ní polepoval minulý auto komplet celý... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.