Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to chromový lízátko je tam jen z jednoho důvodu... totiž před nárazníkem je cca 3 cm takový lízátko... asi je tam kvůli tomu, když třea přijíždíš k obrubníku tak aby si odřel to lízátko a né ten nárazník... ale vzhledem k tomu, žer to byla předváděčka, tak už to bylo odřený, tak sem tam dal tuhle lištu a tu když odřu, tak strhnu, přelepim a stojí to 50kč a né pár set korun či tisíc za celý lízátko ;-)

Odesláno

ty původní co tam byly jsem zamaskoval a dal tam jen tyhle aby to bylo jednotný ;-)... tohle byl nápad, který mě napadnul hned, jak jsem viděl masku auta ;-)

Odesláno

Vypadá fakt parádně. Tohle auto se v Peugeotu povedlo. Jediná věc co mi na tom vadí je, že zadní podložka pod SPZ překrývá tu chromovou lištu což není způsobeno autem ale našimi \"reklamními\" podložkami a ještě ty výřezy na výfuky jsou dost divné.

Odesláno
skuci, zadné hmlové svetlá svietia obidve, alebo je zapojená len ľavá strana. Mohol by si urobiť foto?

zadní mlhová světla svítí obě dvě... jinak jsou to ty nejblíž vnitřku... večer udělám foto a hodim to sem aby si viděl...

Odesláno

jinak s tou podložkou pod rz jsem to vyřešil jednoduše... už tam není...:D ty výřezy na výfuky jsou divný... zvlášť když je výfuk jen vlevo a ten výřez i vpravo... budu tam chtít dát nějaký koncovky aby to nevypadalo tak blbě, nejradši celej novej spodní difuzor z GTčka :-)

Odesláno

skuci, moc pekne si udelal ty listy. jestli nekdy pojedu pres kolin, tak budu valit oci, kde potkam tu tvoji karu, abych si ji poradne prohledl :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...