Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pekna kara.Dufam ze sa aj ja dockam :) Asi sa stanem aj ja majitelom 508SW(vzhladom na to ze potrebujem vacsie auto). Gratulujem vela stastnych kilometrov a malo \"pobozkanych\" kandelabrov ;-)

Odesláno

s předchozím autem jsem jezdil 2 roky, najeto téměř 70tis. km a \"ťuk ťuk\" až teda na jeden ťukanec, který jsem ale nezavinil já ale přehlídla mě paní, tak jsem auto neboural... tak doufám, že v tom čistém score budu i nadále pokračovat ;-)

Odesláno

Škoda, že nezmenili grafiku a podfarbenie displejov, mohli to prispôsobiť k budíkom. Je to ale daň za to, že chceme mať autá hneď na začiatku výroby, lebo pravdepodobne to časom zmenia.

Odesláno

myslíš jako to, že budíky jsou bílý a displey je oranžový...? no abych se pravdu přiznal, tak mi to ani tak moc nevadí, protože jsou tam ještě v interiéru takový detaily, který jsou ve stejným barevným odstínu a je to vcelku hezký... ale je fakt že kdyby to bylo černý s bílym písmem, vypadalo by to taky dobře ;-)

Odesláno

nemůžu říct nic jinýho, než souhlasit. O víkendu vlítnu na auto a asi z těch nevádbě vyhlížejících šedočerných plastů v nárazníku buď udělám leskle černý, nebo je hodím do odstínu auta ;-) ať to má trošku šmrnc ;-)

Odesláno

skuci keďže si prešiel z VW na Peugeot, tak pre Teba je to podsvietenie asi príjemná novinka, ale ja som čakal zmenu aj u týchto vecí. Displej vyzerá ako v P407 na začiatku výroby. Ja len dúfam, že nevytiahli nejaké staré zásoby, a tie displeje nezačnú v lete černať. V P508 už mali montovať aspoň tie farebné, ktoré sa začali používať v P407 neskôr.

Odesláno

jo tohle... aha tak to nejde, nebo respektive o tom nevím. Ale nějak mi to nevadí, abych se pravdu přiznal... Já jsem ten typ, co když používá auto, tak řeší věci, který jsou důležitý pro pohodlí a celkově pro můj prospěch ale tohle si myslím, že není zas takovej problém ;-)

Odesláno

Samozrejme, že problém to nie je, len si myslím, že do kategórie ako je P508, by patrilo niečo luxusnejšie.

Pravdepodobne ten farebný budú montovať o niekoľko rokov neskôr, aby mohli zákazníkov prekvapiť, akože s nejakou novou zmenou.

Odesláno

tak nějaký první foto jak jsem předělal plasty na černo... tady to není moc vidět protože ten před je to umytý a tak to vypadá taky tmavě...

post-40711-14109622549404_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...