René152 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Zdarec, potřeboval bych poradit. Mám na mojí 306 kombi 1998 centrál (bez dálkáče) a když chci odemknout auto u dveří u řidiče tak se mi odemknou jen od řidiče, ale když chci zamknout u řidiře tak se zamknou všechny. U dveří u spolujezdce jdou bez problému odemknout i zamknout všechny dveře, akorád se mi v nich trochu zadrhavá klíc asi je zámek ucpaný. Děkuji předem René Citovat
RichVa Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Řekl bych, že to bude překlesanej drát v průchodce ze dveří. Citovat
abula71 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 bud drot v prechodke vo dverách ako píše RichVa,alebo by som skusil prehodiť riadiacu jednotku centrálu z pravých dverí do lavych.S´´u rovnocenné a ked to bude blbnuť dalej tak vieš že je zlý drot. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Chorobný centrál 306 tiek Začal by som prechodkou, ked to nie je ta, tak kludne moze byt chyba aj v nutri zamku ... Motorcek je totizto zabudovany v zamku, a kazi sa to pomerne casto, uz to ma nejaky vek ... Pokial mas v pecku zamok, najlacnejsie je tam kupit univerzalny motorcek, nahodit ho tam, a hotovo Citovat
Guest ivo67 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 že jsem tak smělý..kde najdu řídící jednotku centrálu dveří..mám podobný problém.. Citovat
Lubo181 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 že jsem tak smělý..kde najdu řídící jednotku centrálu dveří..mám podobný problém.. Riadiaca jednotka je v stlpiku medzi dverami na soferovej strane Citovat
Lubo181 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Chorobný centrál 306 tiek Začal by som prechodkou, ked to nie je ta, tak kludne moze byt chyba aj v nutri zamku ... Motorcek je totizto zabudovany v zamku, a kazi sa to pomerne casto, uz to ma nejaky vek ... Pokial mas v pecku zamok, najlacnejsie je tam kupit univerzalny motorcek, nahodit ho tam, a hotovo V tych zamkoch su aj take mikro spinace tie sa casom opotrebuje ale ta prechodka medzi dverami to treba zriesit ja som menil obidve strany a odporucam namontovat univerzalny central ten stary zacne postupne odchadzat cely ale este jeden pokus do toho zamku nastriekat Contox aleo nejaky precistovaci sprej. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Naco meniť celý centrál ? 1 motorček stojí tak cca 5 Eur, ked ho objednam s číny, tak možno 2-3 Eurá Pomeníš motorčeky, a je vybavený Nepočul som o zlych jednotkach, odchadzaju motorčeky ... Pokial je zalomeny kabel v prechodke, nepomôže vymena centralu, to musi opraviť aj tak ... Citovat
vendelinek Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 tady se to probíralo a tady jsem taky opravoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.