Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, potřeboval bych poradit. Mám na mojí 306 kombi 1998 centrál (bez dálkáče) a když chci odemknout auto u dveří u řidiče tak se mi odemknou jen od řidiče, ale když chci zamknout u řidiře tak se zamknou všechny. U dveří u spolujezdce jdou bez problému odemknout i zamknout všechny dveře, akorád se mi v nich trochu zadrhavá klíc asi je zámek ucpaný.

Děkuji předem

René

Odesláno

bud drot v prechodke vo dverách ako píše RichVa,alebo by som skusil prehodiť riadiacu jednotku centrálu z pravých dverí do lavych.S´´u rovnocenné a ked to bude blbnuť dalej tak vieš že je zlý drot.

Odesláno

Chorobný centrál 306 tiek :D

Začal by som prechodkou, ked to nie je ta, tak kludne moze byt chyba aj v nutri zamku ... Motorcek je totizto zabudovany v zamku, a kazi sa to pomerne casto, uz to ma nejaky vek ...

Pokial mas v pecku zamok, najlacnejsie je tam kupit univerzalny motorcek, nahodit ho tam, a hotovo :)

Odesláno

že jsem tak smělý..kde najdu řídící jednotku centrálu dveří..mám podobný problém..:mrk

Odesláno
Chorobný centrál 306 tiek :D

Začal by som prechodkou, ked to nie je ta, tak kludne moze byt chyba aj v nutri zamku ... Motorcek je totizto zabudovany v zamku, a kazi sa to pomerne casto, uz to ma nejaky vek ...

Pokial mas v pecku zamok, najlacnejsie je tam kupit univerzalny motorcek, nahodit ho tam, a hotovo :)

V tych zamkoch su aj take mikro spinace tie sa casom opotrebuje ale ta prechodka medzi dverami to treba zriesit ja som menil obidve strany a odporucam namontovat univerzalny central ten stary zacne postupne odchadzat cely ale este jeden pokus do toho zamku nastriekat Contox aleo nejaky precistovaci sprej.

Odesláno

Naco meniť celý centrál ? :)

1 motorček stojí tak cca 5 Eur, ked ho objednam s číny, tak možno 2-3 Eurá :) Pomeníš motorčeky, a je vybavený :) Nepočul som o zlych jednotkach, odchadzaju motorčeky ...

Pokial je zalomeny kabel v prechodke, nepomôže vymena centralu, to musi opraviť aj tak ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...