Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký motor do 806?


LOTO

Recommended Posts

Zdravím všechny příznivce této značky a zároven prosím o radu a pomoc.Chci si koupit 806 tak rok kolem 97 no prostě do 35000.Ale nevím jaký motor je v tomhle autě nejlepší držák,nerad bych hned řešil vážné problémy.Kuli spotřebě bych asi chtěl naftu ale někde jsem čet,že zrovna nafta není moc dobrá,tak se chci poradit co a jak.Další dotaz je zda mají všechny 806 otočné přední sedačky a sklopné ty prostřední jako stul,to se mi moc líbilo u kámošovy 806,nebo to je podle výbavy?Co u těchto aut nejvíc odchází a na co si dát hlavně pozor při koupi?Kolik maj kg na tažném?

Já vím je to hodně dotazu najednou,ale opravdu ho chci a dost na to spěchám.

Dík moc za radu a pomoc Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

806 za 35 je dorvaný vrak, jedno s jakým motorem. Potenciálně nejmenší riziko bude 2,0i. Otočné zdaleka všechny nemají, sklopné ano. Tažné je 1300kg, pokud nebylo z Německa atd. zapsáno víc a tady to jen přepsali, ale pokud ano a tahalo to těžké vleky, bude v pr... převodovka. Na co si dát pozor při koupi? V téhle cenové relaci na to, abys to radši vůbec nekupoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svojí 806 v cenové relaci 100tis Kč jsem sháněl ROK. Prověřoval jsem jich desítky, a většina byly potenciální průser. Myslíš, že v třetinové ceně to bude lepší? Hodně štestí... Po dieselech bych za tuhle cenu snad ani koukat nezkoušel, leda s vadným motorem a rovnou si jej opravit sám - i když ani tak se to nevyplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono obecně kupovat MPV ročník 96-97-98 apod. je risk. Malé auto typu Clio, Saxo nebo 106 možná takové riziko není, nevím.

Myslím si, že naleznout nedodrbanou 806 lze, ale je to jako zázrak, nestává se to každý den :D

Možná kdyby byla od jediného majitele od novoty, nemusela by to být taková hrůza. Pokud by ji měl již tolik let tak snad si jí hleděl. Hodně štěstí při výběru, o ničem jiném to není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já ne, já tu ani nic nenabízím, ani nemám na autě kouli, schválně jsem takové auto kvůli tomu při koupi preferoval, aby ji pokud možno nemělo... Jen jsem si tak vzpomněl na jednu fotku z inzerce, na jednu 806 na plaťáku zapřaženém za druhou 806: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1301062&aid=86634 :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...