Guest reversonn Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Určitě mi nějakej majitel 206 poradí.Nebo možná sám řešil.Nejde mi zamknout cnetralém vzdy to zamkne a hned vyskočí. Jde to jen klíčkem. Když jedu musim si zamáčknout jinak mi bliká stopka a svítí že dveře jsou otevřené. Čím by to mohlo být popřípadě jak to dát do pořádku? Možná vám pomůže ještě jedna věc. Dřív když jsem určitou silou zavřel dveře (ani prudce ani moc zvolna) tak to zavřít i šlo.Ted už se mi to nepovede skoro nikdy. Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Nezavírá se ti elektricky jeden zámek, asi u řidiče - takže přerušený kabel, zoxidovaný konektor, připadně motor zámku ... taky můžou být pokřivená táhla a jde to těžko, ale to je asi nebude ono Citovat
Guest reversonn Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Přesně tak je to u řidiče.Takže by se muselo dostat do dveří zevnitř? Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 No prozatím můžeš udělat to, že při otevřených dveřích zacvakneš zámek aby si auto \"myslelo, že je zavřeno\" a budeš zkoušet centrál a přitom hýbat s tou manžetou ve které vedou dráty.... nevím jak je rozebíratelná, ale stejně tě asi rozebrání tapecu nemine... Citovat
Guest reversonn Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Myslíš ty kabely co jsou mezis tředovim sloupkem a dveřmi? Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Koukám, že jsi založil téma v \"206\" a tady taky... mno manžeta je mezi A sloupkem a dveřmi. Výškově je mezi panty. Citovat
Guest reversonn Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Tam sem dnes koukál sundal sem ten gumovej kryt a tam svazek drátků no.Ale nic sem z toho nevykoukál Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 No koukat můžeš, ale to je asi k ničemu, můžeš zkusit 2 věci - jednu jsem psal - hýbat s dráty ... druhou, pevně a silně tahat za jednotlivé dráty. Pokud je některý přerušený tak bude držet jen na bužírce a ta se bude vytahovat. Citovat
D.u.d.k.o Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Mám tento istý problém, akurát rozdiel v tom že mne to zasa šlo zamknúť pri vysokých teplotách, keď bolo vonku 30-35 tak to nemalo problém, teraz keď je chladnejšie tak zasa len kľúčom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.