Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

centrál-nezamyká

Recommended Posts

Guest reversonn
Odesláno

Určitě mi nějakej majitel 206 poradí.Nebo možná sám řešil.Nejde mi zamknout cnetralém vzdy to zamkne a hned vyskočí. Jde to jen klíčkem.

Když jedu musim si zamáčknout jinak mi bliká stopka a svítí že dveře jsou otevřené.

Čím by to mohlo být popřípadě jak to dát do pořádku?

Možná vám pomůže ještě jedna věc. Dřív když jsem určitou silou zavřel dveře (ani prudce ani moc zvolna) tak to zavřít i šlo.Ted už se mi to nepovede skoro nikdy.

Odesláno

Nezavírá se ti elektricky jeden zámek, asi u řidiče - takže přerušený kabel, zoxidovaný konektor, připadně motor zámku ... taky můžou být pokřivená táhla a jde to těžko, ale to je asi nebude ono

Guest reversonn
Odesláno

Přesně tak je to u řidiče.Takže by se muselo dostat do dveří zevnitř?

Odesláno

No prozatím můžeš udělat to, že při otevřených dveřích zacvakneš zámek aby si auto \"myslelo, že je zavřeno\" a budeš zkoušet centrál a přitom hýbat s tou manžetou ve které vedou dráty.... nevím jak je rozebíratelná, ale stejně tě asi rozebrání tapecu nemine...

Guest reversonn
Odesláno

Myslíš ty kabely co jsou mezis tředovim sloupkem a dveřmi?

Guest reversonn
Odesláno

Tam sem dnes koukál sundal sem ten gumovej kryt a tam svazek drátků no.Ale nic sem z toho nevykoukál :D

Odesláno

No koukat můžeš, ale to je asi k ničemu, můžeš zkusit 2 věci - jednu jsem psal - hýbat s dráty ... druhou, pevně a silně tahat za jednotlivé dráty. Pokud je některý přerušený tak bude držet jen na bužírce a ta se bude vytahovat.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Mám tento istý problém, akurát rozdiel v tom že mne to zasa šlo zamknúť pri vysokých teplotách, keď bolo vonku 30-35 tak to nemalo problém, teraz keď je chladnejšie tak zasa len kľúčom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...