Modzillo Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Přátelé, kamarádi! Takto nejako vítal vynikajúci slovenský herec Julo Satinský svojich kamarátov v rodinnej komédii \"S tebou mě baví svět\". Ja by som toto oslovenie rád využil na to, aby som sa s Vami rozlúčil. Nie, neumieram, ani som svoje vozidlo nepredal. Z určitých signálov som usúdil, že moja prítomnosť na tomto fóre nie je z profesionálneho hľadiska tým najsprávnejším riešením. Upozorňujem, že ma nikto nezastrašoval, nezastrašuje a ani sa nehodlám nechať zastrašovať v budúcnosti. Jednoducho som usúdil, že kým budem pracovať pre značku PEUGEOT, nebudem navštevovať toto fórum. Týmto by som sa chcel za spoluprácu poďakovať všetkým ľuďom z tohto fóra, ktorým ide o dobro veci a nie o svoje vlastné zisky. Ďakujem za pochopenie, PEUGEOTu zdar! PS: Prosím adminov o zrušenie môjho nicku... Citovat
P607Olda Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Čo sa ti robí? Neviem, odkiaľ máš \"negatívne\" signály, asi od zamestnávateľa? Tu na fóre rád čítam tvoje príspevky, lebo sú odborné a majú informačnú hodnotu. :)Celkom vážne ťa žiadam, aby si zmenil rozhodnutie a zostal tu. [upravil dne 17.2.2012 10:55 od P607Olda] Citovat
xavier Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 myslím že PSA Trnava monitoruje toto fórum Citovat
Modzillo Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 ja nemám s PSA Trnava absolútne nič spoločné a moje rozhodnutie nesúvisí so zamestnávateľom... Citovat
P607Olda Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Asi áno. Výrobca spolu s predajcami by sa mali usilovať o dosiahnutie čo najvačších sympatií ku značke, medzi verejnosťou. Inými slovami, auto može mať pár chýb, ale ľudia (profesionáli) okolo neho sú fajn. Veľmi kladným príkladom je súčasný predseda Pe.tr (dúfam, že som týmto neponičil jeho profesionálnu kariéru:mrk). Vytvára \"most\" medzi nami amatérmi a profesionálnym prostredím. Dovolím si povedať, že značka (výrobca, predajca) by mal ako súčasť svojej obchodnej politiky mať na fóre svojho zástupcu (napr. tlačový hovorca) pre bližší kontakt s verejnosťou. Citovat
P607Olda Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Mozillo: písal som to dlho, ty si medzitým napísal Citovat
elton Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Nerozumím, nechápu, Vylezl jsi ráno z postele levou nohou? Citovat
vendelinek Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 nechápu,taky by mne docela zajímalo,co je příčinou ukončení to není samo sebou:myslim:( Citovat
robozv Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 plne suhlasim s P607Olda. Preco ???? ak to tak citis tak jedine co nam ostava spominat na tvoje prispevky a dufat... Citovat
Laďa Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Že by komunistické způsoby v postkoministických zemích - poručíme větru dešti aneb kdo nejde s námi jde proti nám:myslim Citovat
buga Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Že by komunistické způsoby v postkoministických zemích - poručíme větru dešti aneb kdo nejde s námi jde proti nám:myslim Citovat
matii Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Díky za vše ... a narozdíl od většiny asi chápu ... Hodně štěstí na další cestě. Citovat
koblih69 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Úplný knoflíky lásky... \"...o tom tajemství víme jen my dva...\" Citovat
straki007 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Se mu podivam do podpisu a asi vim o co gou:D Ale nepochopil jsem ......proc to sem napsat?? Asi ma auto na leasing a firma by mu to neplatila???Kdyby sem psal dal??:myslim A nebo se zacal stydet ze dela v Peugeotu?? Ty jo.Ted dosatnu kameny co:D:D:D Citovat
Tano1 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Já to teda taky nechápu. No snad to bude jen nějaká krátkodobá záležitost a Modzillo se zase brzy vrátí. A kdyby náhodou ne, tak ti Modzillo přeji hodně štěstí do dalšího života Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.