Návštěvník Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Mám možnost dodat dvě sady originál koberců do 807. Sada se skládá ze tří kusů: Jeden kus před přední sedadla, druhý kus mezi přední sedadla a třetí kus před druhou řadu sedadel. Je to pro auta se třema sedadlama v druhý řadě. Ten první kus má nápis: 807 u řidičových dveří. Cena 1300,- + doprava Doprava na dobírku 150,- Doprava při platbě předem: 130. Zájemci pište SZ, nebo sem do fora. [upravil dne 5/12/13 15:51 od kirkiz] Citovat
Návštěvník Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Mám možnost dodat ještě jednu sadu, kdyby měl někdo zájem. Je to 100% originál. Citovat
macoyogy74 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Ahoj. Nahodou na C8 alebo bez napisu? Citovat
plaz Odesláno 13. září 2014 Odesláno 13. září 2014 mas jeste tu sadu kobercu a za kolik je sada guma dik plaz Citovat
Návštěvník Odesláno 13. září 2014 Odesláno 13. září 2014 Mám ještě ty origo látkový. Guma je ze 960,- Citovat
Stapaka Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 Máš někde foto? Jak ty látkové vypadají. Já mám před předními origo koberec vcelku a docela špatně se to vyklepává - tak by mne to taky zajímalo. A co ty gumové, mají zvýšené hrany? Citovat
Návštěvník Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Fotku nemám, je to jeden kus před přední sedadla. Druhý kus mezi přední sedadla a třetí kus před druhou řadu sedadel. Gumové mají zvýšený okraj - viz.: http://www.peugeot-club.com/topic/68037-gumove-koberce-pro-807-jsou-jiz-skutecnosti/ Citovat
Stapaka Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 Když všechny jsou v předu vcelku. To je o špatné manipulaci. Už jsem si nechal udělat textilní ze dvou kusů, ale vzali na to moc řídký materiál a nic to nevydrželo. Zkusím sehnat lepší materiál. Ten samý problém je u gumových. Nějak si nedokážu představit, jak budu vylívat vodu ze sněhu. Jak se budu prát s tím velkým kobercem včetně toho výběžku mezi sedadla abych ho vylil ven a ne dovniř... Citovat
Návštěvník Odesláno 23. září 2014 Odesláno 23. září 2014 No je to každýho věc a zvyk. Já třeba letní koberce vůbec nevyndavám, vymetám a případně vysávám. Vyndavám je jen při generálním úklidu jednou či dvakrát za letní sezonu. Gumový to samý, vymetu ven smetáčkem a je to. Snad nikdy jsem tam neměl nějak extra moc vody z bot. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.