Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

WIP Nav Plus


Danilo

Recommended Posts

  • O 2 měsíce později...

Tak před nějakou dobou jsem řešil, místo na kartě. Psal jsem že se s tím naučím žít, ale nejde to ;). Ty 4GB jsou prostě málo, takže mi došla trpělivost a to zejm. protože každý druhý update končil restartem jednotky a mapy se updatovaly třeba napotřetí apod.... Došlo na lámání chleba. Koupil jsem Kingstona 8GB Class4, vykuchal RT6, a šlo se na výměnu. Vyndání OK,  4 TORXy (2pod záslepkama, 2 na jednotce), U jednotky jsem sundal horní dekl (4torxy) a vyndal z boku kartu. Originál tam byla 4GB od Sandisku klasická nejpomalejší co jde. V PC pomocí HirensBoot CD a utility Partition Wizard, udělán klon karty s rozšířením poslední partition. Vše v jedné sekvenci kroků.  Po dokončení operace šla nová karta do jednotky a jednotka zpět do auta. Vše naběhlo normálně a při aktualizaci vše na první pokus, bez jediného restartu jednotky ...... Takže teď už bude pokoj. Operace jednoduchá a není u ní co zkazit, zvládne každý průměrně zdatný uživatel PC :) s trochou manuální zručnosti (stačí fakt málo :):) :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To TomasARN: Souhlas,  je to nepochopitelný protože to, že to místo je na krev už museli vědět při dimenzování těch nových modelů a logika velí, že bych tam měl mít rezervu...... což asi po frantících těžko můžeme chtít :). A kdyby to alespoň servis měnil bylo by to OK, ale standardní odpověď je, že to nejde a musela by se měnit celá jednotka a tuna dalších nesmyslnejch keců :(, přitom je to otázka dneska 150Kč ...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to filipkostanislav: bohužel jsem to nefotil, níže přikládám stručný postup:

Odkaz na demontáž RT6 (není moje video), po těch krocích na videu stačí povolit 2 TORXy, jednotku vysunout a odpojit konektory na zadní straně:

 

 V příloze jsem udělal takovej stručnej návod jak se klonuje ta karta RT6 Klon karty.doc .

Prerekvizity:

 

Upraveno uživatelem wp_thunder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Jelikož jsem blb a neřídíl jsem se pravidlem: co funguje do toho se ne..montuj.. Provedl jsem update FW infotainmentu  z 2.20 na 2.80 a nejen, že jsem nezaznamenal nic za co by ten update stál, ale aspoň jsem si implementoval krásný echo. Takže ekvivalent delší zato horší cesty. V Trutnovským Peugeotu mi po telefonu pan technik řekl, že prý jednou čelili takové závadě a ani přehrání WF problém neodstranilo.. Takže. Víte o servisu v okolí (KH kraj) kde mají s tímto zkušenost a budou vědět co a jak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..verze 2.86B problém neodstranila a proto bych se chtěl zeptat (jak již E_DDT zmínil), kam s tím mám zajet do servisu? Máte někdo zkušenost se servisem, kde ví co a jak a není to z východních čech moc daleko? Nejde mi o češtinu. Potřebuju jen nějak vrátit k normálu intenzitu varovných zvuků a to echo v telefonu.

Upraveno uživatelem bedazzled
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera jsem kontaktoval místní servis a dostalo se mi odpovědi, že se pán domluví s technikem a pak mi zavolá,  případně potom domluvíme termín. Od včera teda telefon mlčí, takže "kalibrace navigace" je něco, co ještě v životě neslyšeli :myslim. Tak mě napadá.. ten kalibrační soubor tam nejde nahrát samo-domo? Klidně kvůli tomu vytáhnu jednotku ven a prdnu to rovnou na SD (kterou bych zrovna vyměnil za větší)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...