Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

WIP Nav Plus


Danilo

Recommended Posts

To by chcelo presnejšie napísať, čo to robí. Tmavá obrazovka - slabý jas alebo vobec nič nieje vidieť po naštartovaní, alebo kedy a ako sa to prejavuje. Absencia ČR može byť tým, že niekto pri update máp zmazal náš región north west eastern europe či ako sa to volá....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte někdo seznam významu "ikonek" v navigaci? Po posledním upgrade "Danger Zones" jsem narazil na tuhle (viz obrázek). Je to modrý trojúhelník a v něm symbol deště.
Že by upozornění, že v případě deště je pod viaduktem větší množství vody? :myslim 

WP_20170517_07_17_12_Pro.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec,

přidám osobní zkušenost s aktualizaci firmware a map na P380 9/2013 (asi RNEG RT6, když vše jede :D, zatím), po přečtení celého vlákna i ostatních zahraničních zdrojů( gpsunder alá Milhaus65 s pěknými odpověďmi v eng) a mých problémů, s přáním, že to někomu snad někomu pomůže a odhodlá se v nudě a po pár pivech k dobrodružství.

Hledám, než se pak dotazuju a občas jsem v nějakém postu našel něco, co mi pomohlo.

1) Starší firmware: RNEG2.75.C.5 jsem přehrál přes USB flash disk na 2.86B-R1 podle stránek gpsunderu. Při restartech byla občas chvilka napětí, ale pohoda.

2) Po aktualizaci mi přestaly fungovat mapy -> check ... s výsledkem vložte disk s mapami, případně přes navi neustále hledání a nahrávání?.

Jinak vše OK (echo a podobně, ze 3x pomalejší načtení software po zapnutí motoru/klíčku, pak ok) + čeština, kterou stejně přepnu na ENG, která mi přijde více sexy, s těmi mapamy jsem to našel tady cca na 31.stránce, ale bez odpovědi případně řešení...

3) Stažení map - soubor 41934 (abych nevkládal nějaké zakázané odkaz či co) z odkazů ve vlákně (PSA asi nebo z gpsunder a probrouzdání několika úložišť)

4) Nastal problém, po připojení USB, to v chtělo serial key -> našel jsem program, který dle VINu a souboru z map generuje serial key ("Updating Maps and Java Activation console"). Vše popsané přehledně v prográmku.

5) Aktualizace proběhla v pořádku na mapy, co jsem potřeboval (nejprve stření evropu) a spustili se mi najednou i staré v navi, které jsem neaktualizoval, čili nevím, kde byl předtím problém, asi ve FW?

Ještě chci vyzkoušet na dalším P ve firemní stáji a to Tepee cca 2012, "které nemá tu vyjížděcí"  + dangerous zone.

Případné dotazy do PM

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zdravím. Vlastníme P508 11/2011 a je tam táto verzia SW. Pri prehrávaní hudby cez BT streaming mi občas odpojí MT(iPhone 6s) a niekedy sa pesnička vráti o cca 1s naspäť. Stretol sa niekto s týmto problémom? Vyrieší to aktualizácia SW? Respektíve v ktorej verzii sa to nedeje? 

IMG_1478.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...