Martin__ Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 (upraveno) Ahoj, já jsem aktualizoval z 2.07 na 2.86. Všechno proběhlo OK, jen mi pořád chybí ta konfigurace. Bez ní je tam již zmíněná ozvěna při telefonování. Na další závady jsem nepřišel, jinak to funguje bez problémů. Ale i tak to asi bude znamenat, že s tím budu muset do Peugeotu, je to nepříjemné. Aktuální mapy Ti se starou verzí nepůjdou, musíš provést nejdříve update. Po provedení updatu jsem mapy aktualizoval bez nutnosti cokoliv jakkoliv aktivovat nebo upravovat. Prostě hoď všechno, co jsi stáhnul, na flešku a dej do auta (dal jsem tam všechno až na ten generátor...). Upraveno 25. listopad 2015 uživatelem Martin__ Citovat
Tiborkul Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Ahoj Na tu 2.86 dám určite, len neviem že keď mi bude pýtať kód k mape tak podla čoho ho mám dať lebo som čítal že aj ten kalkulátor už na 2.86 nefunguje. Možno budem mať šťastie a ani mi nebude treba. Už som skúmal aj mirascript tak sa uvidí.Dnes som volal do servisu ohľadne update na nový fw a pýtal som sa na češtinu, vraj sa na to musia pozrieť a potom sa uvidí. Rozprával som im o tej konfigurácii ale mal som taký pocit že o tom viem viac jak oni vraj to bude celé stáť 36€ a to sa zas podla mňa oplatí. Ja ten bluetooth moc nepoužívam ale ke´d už to tam mám tak nech to funguje poriadne. Len mňa štve že neviem ktoré nastavenie zvoliť pri generovaní toho kódu. Až budem mať auto v garáži tak sa uvidí. Citovat
Martin__ Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Měl jsem obavy jako Ty a žádný kód ani licenční soubor jsem nikam nedával. Máme auta ze stejného roku, snad to bude stejné. Ohledně konfigurace jsem volal tady do Prahy a skoro mi vynadali, že co se v tom "hrabu", že tam auto musí zůstat minimálně celý den, aby se na to "kluci podívali, co jsem s tím vlastně proved", cena do 3 000 Kč. Tak jsem volal do Plzně a tam hned věděli, o co se jedná, jen to můžou dělat pouze v pondělí, protože prý v pondělí mají zarezervovanou síťovou podporu a jindy tu konfiguraci nestáhnou. Tak až tam pojedu, tak se tam stavím, fajn jednání. Češtinu umí taky jen servis, nejde ani přes skript a i když jsem si povolil skriptem, aby se zobrazovalo menu nastavení jazyka a zvolím češtinu, tak se tam vrátí aj. Ale jak jsem volal do té Plzně, tak mi češtinu nabídli sami od sebe... Kdyby ti tam nahráli tu konfiguraci dřív něž mě, tak mi pls. pošli ty konfigurační soubory, jak jsem žádal o pár příspěvků výše. Děkuji :-) Citovat
Tiborkul Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Akonáhle to budem mať tak ti dám vedieť a nijako to poriešime Citovat
mirohrob Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Mal by som ešte otázku k aktivávii map. mapu som si už stial ale neviem ze ktorý druh .inf musím zvoliť v java aktivátoru. SMEG_IV2_UPG? SMEG_PLUS_UPG? SMEG_UPG? momentálne mam RNEG 2.0.7 ďakujem CCT.DAT.inf Citovat
mirohrob Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Je priamo v roote usb kluča na ktorom máš rozbalené mapy. V aktivátore máš to meno jasne napísané. Citovat
Tiborkul Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Už som na to prišiel. Problém bol tom že so hneď začal hladat v tých troch priečinkoch kde je tiež ten súbor Citovat
Tiborkul Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Aj tak je to jedno lebo keby si krabička pýtala kód ( čo nie je také isté) tak to budem riešiť cez mira script. Našiel som parádny návod pre blbcov ako ja Citovat
mirohrob Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 No tak to som zvedavý. Mirascript vôbec nie je pre blbcov! Citovat
Ludo33 Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 Mám problém. Na mojej SW508-ke, ktorú mám týždeň, som po mnohých pokusoch-omyloch nainštaloval nové mapy WipNav Plus RT6 ,predtým som upgradol FW na 2.86 B1, bez problémov. Nasledovala aktualizácia máp, to už nebolo také jednoznačné. Po trápeniach s "kalkulátorom" som nakoniec zistil, že žiadne kódy netreba. Prvé inštalácie išli hladko. Aktualizoval som lokalitu Eastern Europe Nord West ( SK,CZ,HU,PL,SLO) fungovalo O.K., potom som natiahol Centarl Europe - O.K., , následne som zvolil Eastern Europe South, pre nedostatok pamäte som zmazal UK a Škandináviu, potom som nainštaloval južnú Európu + aktualizoval Nemecko,.... to som nemal robiť.Odvtedy sa mi mapa rozbila, zostal mi len kúsok Slovenska (aj tam mám posun skutočnej polohy asi o ulicu vedľa) a Južná Európa zostala tiež. Teraz sa neviem z toho problému vymotať. Skúšal som opätovné inšatalácie, v GPS vidím všetky aktualizované mapy (UP to Date 2015/16), ale na obrazovke je len torzo mapy Európy. Čo s tým urobiť, Prosím o radu, ďakujem Citovat
maraaa Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Bude tam podle me nejaka chyba v datech. Ja osobne bych zkusil vsechny mapy smazat a nainstalovat je znovu... Ale je to jen muj napad, bez zaruky Jinak ja mel podobny problem, kdy mi mapa "padala" (bylo potreba restartovat RT6), kdyz jsem se dostal do urcity casti Nemecka, vyresil to update na novou verzi map. Citovat
Ludo33 Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Po opakovanom update všetkých máp to už funguje, mapy sú aktuálne, vyhodil som GB, zamenil Južnou Európu. ..... Ďakujem za radu. Akurát zisťujem, že budem musieť riešiť "kalibráciu" , o ktorej som už na fóre niekde čítal. Potvrdilo sa mi totiž, že upgradom na FW 2.86 B1, pri hovore cez bluetooth, počuje volaný ozvenu. Je na to nejaké "domáce riešenie" , alebo to ide len cez Peugeot servis? Citovat
Viki39004 Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 (upraveno) Ide urobiť kalibrácia len cez dia?Vyrieši to echo s telefónom.Počuť dosť ozvenu keď telefonujem z auta.Pozná niekto šikovného elektrikára v okolí NR? Upraveno 2. prosinec 2015 uživatelem Viki39004 Citovat
Milhaus65 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Jen přes diagnostiku, stahuje se ze serveru PSA soubor na VIN. Echo to odstraní, nastaví hlasitost hovoru, park. senzorů na správnou uroveň. Vrátí to DRM do map. Atd. Citovat
Viki39004 Odesláno 4. prosinec 2015 Odesláno 4. prosinec 2015 Mam tam nahratú SK a nejaké témy dúfam že to tam ostane? Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. prosinec 2015 Odesláno 6. prosinec 2015 To netuším, SK není v seznamu jazyků, jsou to podstrčené soubory do jiného. Temy to samé. Kalibrace vrátí vše na původní hodnoty. Jeden zákazník měl problem z nemožností nastavit datum a čas, položka zašednuta , neaktivní. Po kalibraci vše v pořádku, asi se v tom někdo před ním hrabal scriptem. Citovat
Viki39004 Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Kto na SK mi vie urobiť tu kalibráciu RT6 ? Citovat
BrunoKM Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 Nazdar chlapi. Bude mi vedieť niekto poradiť? Momentálne mám RT6 fw 2.85. Chcel som urobiť upgrade na 2.86 ale vôbec sa mi to nedarí. Vždy po načítavaní z USB mi po nejakých 6 min. ukáže, že dáta sú nekompletné alebo poškodené. Skúšal som už dva kľúče niekoľko krát aj nanovo preformátované, ale bezvýsledne. Díky za nejaké rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.