Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejoblíbenější mořská destinace  

1. 1. Nejoblíbenější mořská destinace

• Itálie
      6
    • Španělsko
      2
    • Chorvatsko
      29
    • Egypt
      2
    • Řecko
      10
    • Turecko
      5
    • dálší
      8
    • moře nene
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Itálii jsem dal v 406 skoro úplně dolů na jih na fritovací olej :P:)

Teď tu o Červené Karkulce :P To jsi za sebou táhnul cisternu s fritovacím olejem? Jih Itálie je trošku mimo dojezd na jednu nádrž.

Odesláno

Za mě Itálie a Francie.

Cestu do Francie autem ideálně rozdělit na dva dny, ráno jsme vyjeli pěkně v klídku a večer přespali v Itálii u Lago di Garda a druhý den dojeli do Francie, zpátky to samý a paráda!:super

Odesláno
Za mě Itálie a Francie.

Cestu do Francie autem ideálně rozdělit na dva dny, ráno jsme vyjeli pěkně v klídku a večer přespali v Itálii u Lago di Garda a druhý den dojeli do Francie, zpátky to samý a paráda!:super

mozes dat link trasy z maps.google.com?

staci mesto, nemusis presne adresy davat ;)

uvazujeme tento rok.

my sme boli minuly rok Hallstatt Austria 2dni (solne bane, sneh, alpy) -> Grado Taliansko (more) a potom domov. Parada... a vysledok? mali sme sneh aj more :super

Odesláno

Tak tady je link:

Trasa

Vyjeli jsme v šest ráno, poklidným tempem, na dálnicích kolem 120km/h a v pět se ubytovali u jezera v Itálii, večer a druhý den ráno jsme se byli pěkně vykoupat a ráno v osm zase vyjížděli směr Francie. Z Janova jsme jeli až do San Rema podle pobřeží a a až tam se zase vrátili na dálnici.

V Hyeres jsme byli kolem pátý odpoledne. Popravdě dříve jsem jezdil přes noc, ale poslední dvě tři dovolený už jsme jeli přes den, vždy o den dříve než jsme měli zamluvený ubytování a tak nějak mi poklidné tempo s tím, že se někde zastavíme, podíváme a přespíme vyhovuje. To samý zpátky, takže je dovolená o 2 dny delší a tak nějak víc v klidu, člověk se nikde nemusí honit a víc si odpočine..

[upravil dne 15/2/12 22:34 od Sagic]

Odesláno
1000km v klídku za 9-10 hodin???, počítat umíš?, jedeš v kuse?,odpočíváš trochu?,střídáte se za volantem a jedete furt? to je v klídku... :roll:xvul

jeli sme ve 4rech střídali sme se po 3 hodinách zařídil si každý vyjeli sme ve 2 a ve 12 sme byly před recepci cestovky v Caorli..

přes noc sme se nikde nezdržovali pauza byla až za hranicí v Italii.

Odesláno
přemejšlím o Kubě nebo celkově Karibik, ovšemže do hostelu a přes německou cestovku

Itálii jsem dal v 406 skoro úplně dolů na jih na fritovací olej :P:)

Kubu vřele doporučuju, fakt super nostalgie!! Dal bych jí nejradši ještě jednou

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Když k moři tak do Chorvatska Makarská ,loni se dovolená vydařila a snad se vydaří i letos ,jinak cesta jak už se tu víše psalo na pohodu přes noc se spánkem.:papa:papa

[upravil dne 15/2/12 17:59 od Roky]

Souhlasím 100% S TEBOU!!!

Odesláno

Hlasoval jsem - moře neee. Já radši kopečky, přírodu a městečka, ležet u moře si umím představit tak den (max. dva) - ale když už by to muselo být, tak mně láká Bulharsko a trošku mně nalomili zdejší příznivci Chorvatska, že bych to třeba opravdu vyzkoušel a až potom kritizoval. Doufám, že následující rok už bude pracovně poněkud stabilnější a nějakou tu dovču u móře si pak dopřejeme (už jen kvůli Pavlíkovi).

Odesláno

Jakákoli neprofláklá destinace. A moře jen jako doplněk jiných aktivit. Válet se někde mě fakt nebaví. Raději něco vidět. :-) Takže mě lákaj místa, kam se spíš běžně nejezdí. Viděl bych to tak na Austrálii, Karibik, Jižní Afrika, Jižní Amerika... Ale jelikož mě spíš zajímá příroda, tak Nový Zéland, Kanada, Island...

Odesláno

Za mě vítězí Chorvatsko-Igrane,úžasně klidné místo,klidné moře,surpově přátelští domorodci a ceny skoro jak u nás.Když se nechcete válet u moře,tak si vyšlapete na horu,prostě paráda.Vřele doporučuji rodinám s dětmi:super

Odesláno

Já se teď vrátil z HR byl jsem ve Vodicích...

Už tak nějak trochu HR znám, líbí se mi tam, ale asi příští rok hodíme změnu a chtěli by jsme mrknout za Turkama :D

To 222johny222 : píšeš že ceny skoro jako u nás. Co musíš hodně běhat a vybírat aby jsi se dostal na ceny jako u nás :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...