Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano. Je to stupidní, ale pro prvedení výmazu tady chtěli protokol z STK, že v autě je motor s původním výr. č. (nevím, jak by se tvářili, kdyby ten motor byl v kufru).

Anebo se zeptej na Evidenci, možná už upustili od buzerace.

[upravil dne 8.2.2012 16:56 od P607Olda]

[upravil dne 8.2.2012 16:57 od P607Olda]

Odesláno

co sem se doslechl tam tu mam 2 názory... napřed že musim na evidenčku o výmaz a pak přehodit motory.... a nebo přehodit motory pak na emise a pak teprve výmaz(prej je to levnější) tak já nwm co mam udělat

Odesláno

No já nevím,ale když jsem měnil na staré shade motor,tak nic nechtěli ani evidenční ani emisní či jinou kontrolu!!!! Je to sice již pár let,někdy v 2002 či 2003,jen si neodpustila poznámku že tam nemohu dát jiný motor než stejného typu.Ale předtím jsem do 105 dal 100.

To Miky-kolik u Vás stojí evidenční a kolik emisní?U nás emisní na benzín stojí 450kč a evidenční jen 200kč (E s řízeným Kat,ev do M1+N1 di 2,2t)+ nyní neví kolik asi 60kč za změnu.

Já osobně bych zašel na úřad ,že chci výmaz čísl motoru ,s tím,že motor je již neevidovaný díl!

Odesláno

Já to vždycky dělal dvojím způsobem:

1. při přihlášení jsem po evidenčce nechal vymazat čislo motoru

2. pokud bylo zapsané, motor se vyměnil, zajelo se na STK tam potvrdili shodu typu a rozpor čísla motoru, s protokolem se zajelo na Evidenci vozidel a tam to změnili. Dělal jsem to mnohokrát konkrétně na Evidenci vozidel Brno Venkov, Žďár nad Sázavou a České Budějovice. Vždy bez problémů.

[upravil dne 8/2/12 17:42 od koblih69]

Odesláno

já když jsem byl s neplatným číslem motoru na STK, tak mi to dali jako B závadu. Zajel jsem na úřad, motor vymazali a jel jsem zpátky na STK. Tam mi pak dali normálně STK na 2 roky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...