Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chci se zeptat zda je možné použít CD měnič z novějšího modelu do starého? a případně jak ho zapojit či co pro to musím udělat aby to jelo...

Odesláno

Na 100% to nepujde.

Ve starym modelu je philips a v novym clarion. V novym jeste ke vsemu komunikuje s radiem pres BSI jednotku, ktera ve starym neni.

Odesláno

Pokud chces changer do staryho modelu tak shanej ten z peugeotu. Oznaceni ted presne nevim. Nekde na foru to najdes. ;)

Taky jsem to kdysi resil.

Jaky mas v aute radio? 4035 nebo 4050?

Odesláno

Mám 2.0 16V 97kw

vše v elektrice kůže atd...

palubní PC funguje pouze jako počítadlo Km což mě u takhle vybaveného auta trošku zklamalo...

Odesláno

jsem z toho zmaten prošel jsem asi 40stran a připadá mi že se tam nemluví řečí mého kmene (jsem IT) v autě se sice rád hrabu ale některé věci jdou trochu mimo mně. ale pocopil jsme že když vytáhnu ten display tak je tam trimer tak vyzkouším co mi to ukáže a podle toho budu postupovat dál...

post-40173-14109622192655_thumb.jpg

Odesláno

jj a rovnou zkontroluj, zda jsou vzadu zapojeny dve rady konektoru nebo jen jedna, pripadne, kolik je v te druhe (horni rade) konektoru dratu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...