Mikky Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Zdravím, mám menší problém. Vlastním Peugeota 405 GRi v combiku 89 kw. Po nastarování mi svítí všechny kontrolky jako když mam klíček v 2 poloze, po zahřátí vozidla kontrolky zhasnou(5km). Když nastartuji o 6 hodin déle, odpoledne vozidlo nastartuji bez problému, ani kontrolky nesvítí. Na kratší cestu, po městě se vozidlo chová stejně. Jen stím že už nanastartuji, baterka vydudaná. Asi 2x se mi stalo že vozidlo chcíplo a nešlo natočit ( při výjezdu z parkoviště) musel jsem uplně vše vypnout vyndat klíček a na několikátý pokus mě startér teprve začal točit. Nevím co stým díky za reakce. Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 koukal si na kontakty na baterce?držeji dobře? nejsou zaoxidovaný? něco podobnýho jsme řešili na puntíkovi a nakonec se zjistilo že to dělají zaoxidovaný kontakty [upravil dne 3.2.2012 11:41 od vendelinek] Citovat
Mikky Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 baterka je dobrá, kontakty čistý... nejvíce mě zaráží to že když je auto ráno studený a jedu, tak mi než se auto ohřeje svítí kontrolky jako když mam klíček v 2 poloze... po dobu asi 5km a pak to zhasne.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.